Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Win7 má s tím realtekem asi nějaký problém. Dnes se mi zvuk nerozběh ani v kanclu. Ale pak se to najednou vyřešilo asi po třetím restartu a několikerém přenastavení výchozího zařízení. :roll

Odesláno

Ravel: myslim ze tvuj problem tretiho restartu nemel nci splocneho s tim co si delal... na co system sam nema v sobe drivery hodi je do poradniku mezi aktualizace a stahne a nainstaluje dohromadyu s nema... takze staci pc co mas nainstlovan pripojit k netu... je to jedno jak rychlimu protoze ty aktualizace nepresahnout 2-4Mbit... takze sem to treba uplne zbytencne supal na 50Mbit linku kdyz to stejne jelo jako podelany.. cca 6h staci kdyz je online mezitim tak 5 restartu kvuli updatum a je to mas to plne aktualizovany.. jinak ty driuvery jsou hned mezi prvnima stahovanyma...

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Ahoj,Windows 7 Ultimate a nemůžu si stěžovat,ale nemohu se stále zbavit pocitu,že XP je XP,rychlost dobrá,nároky o proti viste raději nemluvím.Ona celkově Vista byl tah vedle (můj názor)

Tak ja nevim, napr mam 22 palcove wide LCD FULL HD rozlisenie a to ked sa dam do XP tak uz tam je videt jak je XP otrasny :D

Proste uz som si asi zvykol, a Win7 mi ide rychlejsi ... Ale bude asi zavisle od konfiguracie PC ..

Odesláno

jeste jeden problem jsem objevil,kdyz mam slozku obrazky,tak kdyz je normalni ikonka obrazku,tak nevidim co to je za fotku,je to vsechno stejny. u xp bylo ze byl jakoby v ikonce nahled... rozumite mi? to mi docela chybi.

Odesláno

Tady je to česky, ale to není o tom že by to nešlo, to je o tom že pokud vypne počitač tak by se m to nastavilo zpět na defaultní nastavení

Implicitně je to vypnuté

Ted koukám to tam máš nějaký jiný, více možností:myslim

[upravil dne 12/3/10 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...