Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jen pro zajímavost : zkoumali jste někdy, čím se spíná světýlko kufru ???

Recommended Posts

Odesláno

jen pro zajímavost : zkoumali jste někdy, čím se spíná světýlko kufru ??? je v těch pátých dveřích nějaký polohový spínač, ?? Když zvedám páté dveře nahoru, asi v polovině dráhy se světýlko rozsvítí, a když s nima klesnu trošku dolů, zhasne .... přitom nikde není vidět žádný spínač. Jen by mně zajímalo, čím to tam pánové v Peugeotu vyřešili.

:super

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Je tam kuličkový spínač = dva kontakty + ocelová kulička, to celé v bílém plastovém pouzdře

Edit: Matrix byl rychlejší:D

[upravil dne 16/6/09 Radek Hurvajz]

Tak to teda koukám jako blázen ...... :super (mimochodem, mé předchozí auto bylo Škoda Favorit 135 LS - tak proto ten údiv !!!! )

Odesláno

Zase tě na Pažoutkovi nic nepřekvapí (podle hesla : Kdo je připraven , není překvapen ) ;)

Musim tě požádat aby jsi si přečetl pravidla, odkaz nahoře, hlavně část o citacích, díky moc, neber to jako napomínání, ale pravidla jsou pravidla;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

U Breaka sundáš tapec zadních dveří a ve výřezu ho uvidíš, jde k němu zelenožlutý drát - spínaná kostra

OK. díky za odpovědi, ptal jsem se jen pro zajímavost. Mám nové autíčko a zkoumám na něm prostě každou pi......nku, teda blbinku :-)

Odesláno

Jo jo, jen se klidně ptej, pokud budu vědět, rád odpovím.

Ad ten spínač, osobně bych tam měl radši klasiku, tak kulička při každým bouchnutí do dveří problikne, ale asi i to by šlo vyřešit natočením pouzdra, Jen já jak nerad ten tapec sundávám...

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Obrazky jsou odtud - http://public.servicebox.peugeot.com

Mužeš se tam zaregistrovat a v bezplatných službách najdeš tyhle obrazky s čísly dílů a po hození do košíku zjistíš i cenu origo dílu

A klikni si u mě na tlačitko WWW tam taky něco najdeš

tam jsem zkoušel hledat, jenže pro mé auto t.v. 1998 už chybí podpora, je to všechbo od 2001 dále.... i když je pravda, že většina věcí zůstala stejná a přibyla jen výbava

Odesláno

Ahoj, Matrixovi - máš výhodu, že víš kde co hledat. Jinak, těžo říct kdo od koho kopíroval. Můj předchozí \"kočárek\" Citroen Xantia Break měl stejný spinač, jen rtuťový. No a Škoda? Škoda mluvit, mán slušební \"Fábku tzv. \"KOSTITŘAS\" nechali mi tam namontovat klimačku, potíž je v tom, že když jí zapnu, tak můžu vystoupt a tlačit. Je HTP 3-válec obsah 1,2. No prostě hrůůůůůůza.

Odesláno
Původně zaslal: martin.holub

98 už chybí podpora, je to všechbo od 2001 dále.... i když je pravda, že většina věcí zůstala stejná a přibyla jen výbava

Když zadáš nahoře při volbě auta VIN tak ti vyjedou díly přímo pro tvoje auto, protože rozdíly tam jsou, třeba moje 97´ má v tom roce dva typy stabilizačních tyček na předku, v polovině roku se to změnilo a když někde řeknu že mám 97 tak mi nabizejí ty novější a já mám ještě ty starší

Odesláno
Původně zaslal: FrantaCV

Ahoj, Matrixovi - máš výhodu, že víš kde co hledat. Jinak, těžo říct kdo od koho kopíroval. Můj předchozí \"kočárek\" Citroen Xantia Break měl stejný spinač, jen rtuťový. No a Škoda? Škoda mluvit, mán slušební \"Fábku tzv. \"KOSTITŘAS\" nechali mi tam namontovat klimačku, potíž je v tom, že když jí zapnu, tak můžu vystoupt a tlačit. Je HTP 3-válec obsah 1,2. No prostě hrůůůůůůza.

To sice jo, ale mám rád překvapení ;) a hlavně ušení se nových věcí. O Fábii mi ani nemluv, 14 dní ji mám taky jako služební (změna zaměstnání a i práce jako takový) a záda mě berou, že ani vylézt z auta nemůžu :bojim (je mi 22 let).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...