Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no mam problem s otačkami ked je chladni motor nedokaže ich udržat a dechne to ale ked ho zohrejem na určitu teplotu tak pekne drži otački a na palubovke mi hlasi chibu riadjacej jednotki riadjacu som vimenil skušal som tepelne čidlo teš som ho vimenil a furt nič

Odesláno

:myslim:xvul

chladni - chladný

dechne - dochne

otački - otáčky

chibu - chybu

riadjacej - riadiacej

vimenil - vymenil

teš - tiež

furt - stále

Nemám to vo zvyku ale čo je veľa, to je veľa.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:myslim:xvul

chladni - chladný

dechne - dochne

otački - otáčky

chibu - chybu

riadjacej - riadiacej

vimenil - vymenil

teš - tiež

furt - stále

Nemám to vo zvyku ale čo je veľa, to je veľa.

No čo, profesor Higgins by mal radosť. A ja tipujem Levoču. Škoda, že nepočuť výslovnosť a prízvuk.

Odesláno

Prepáč ten gramatický kútik.

K autu: Skús vyblikať závadu, možno budeme múdrejší lebo to môže robiť viacej vecí. Ktoré teplotné čidlo si menil, to modré na vodnej skrinke?

Odesláno

Keď ti hlásilo chybu riadiacej jednotky tak či si zisťoval akú. Robí sa to pripájaním kostry na diagnostickú zásuvku a blikanie kontrolky diagnostiky označuje chybu.

Odesláno

porad mi ešte nečo či tal som to už som to skučal viblikanie pomocov klučika nefunguje tak chcem skusit pomocov toho kabla že napojim jeden kabel na kostru a ten druhi nemam napajat alebo sa negde napaja to som sa tam poriadne nedočital

Odesláno

Napája sa to na zelený konektor ktorý nájdeš v skrinke, keď pozeráš na motor od predu tak pri ľavom svetle. Na tom tvojom obrázku je to C1300. Keď si ho chytíš tak aby zaisťovacia pružinka bola hore tak to bude pravý kontakt. Tam zastrč kábel a potiahni si ho k volantu. Opierať o kostru môžeš na obmedzovač dverí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...