Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A taky se rovnou přiznejte, kdo jezdíte chytat na Rozkoš nebo Nechranice, zvlášť když fouká, to jen abych věděl, komu všemu to urvu, až půjdu jezdit :P

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Tak přijet na Hněvkovickou přehradu a nebo na Kořensko.;)

To mě zveš jako rybář rybáře:D

Nevím, odkud si, v avataru to není uvedeno, ale přijet můžeš. Jinak já již rybář (tichý blázen) nejsem. Ale vím, kde jsou ,,ryby\". A to i prakticky od kamarádů např. člen Martin806 je taky takový nadšenec o rybaření!!;) Pokud víš, kde to je, tak místa je na břehu dost, ale je i loďka (pramice) vlastní k dispozici.;)

Odesláno

Jako zkušení rybář sám vidíš, kolik je tam ryb a mnoho druhů!! To je prostě rabářský ráj!! Zeptej se Martin806!! Proto si taky pořídil P806 + kráru!! To víš, Jihočeský kraj ;)

Odesláno

Ok406-Je to tam moc krásný určitě nádherná rybařina.Ale já to mám trochu víc z ruky.

A odkud jsi? Nemáš to uvedené v avataru = bydliště.:( A co takhle dovolenka? Je tu bezva kemp (chatový tábor) Vltavín = přímo ráj pro rybáře: www.kemp-vltavin.cz

Odesláno

Já jsem z Pardubického kraje proto jsem psal že to je z ruky.A dovolená by asi nebyla špatná.Odkaz je super nechám si ho,ty fotky jsou moc pěkný to by byla rybačka:super

Použil čas budoucí = to bude rybačka;):D . Jinak ohledně myslivosti, tak za humny jako malí jsme (máme) les a známý jsou nimrodi;). To zas taková dálka není:myslim:D ale dovolená by mohla být pěkná!

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska k večeru mi zavolal Martin806, abych se přišel podívat, co chytil Tolstolobik bílý, délka 91 cm, hmotnost 10,3 kg a zdolán na soutoku Lužnice s Vltavou. Doba zdolávání 15 min, chycen na foukanou kukuřici. Více již napíše sám šťastný rybář. Takže pokud chcete chytit ,,pořádnou rybu, tak přijed te do Týna nad Vltavou. Je to kousek od chatového kempu Vltavín. A nakonec odvezen domů vozidlem Peugeot 806. A ještě foto:

[upravil dne 12/7/09 OK406]

post-0-14109608154046_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...