anthraX306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 čau chlapi potřeboval bych nutně pomoct trošku mi teče olej z převodovky (teda řekl bych že na 99% je to on)jak zjistim kolik ho tam je:nevim? Citovat
21Grams Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Je tam napustaci a zaroven kontrolny srob cez ktory sa da doliat, ale priamo skontrolovat hladina sa asi neda...najlepsie je obetovat tych 18 eur a komplet vymenit...ale zas ked mas podozrenie ze tecie...kadial ti to presakuje? hod sem foto, mozno ti niekto poradi lepsie Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ten kontrolny srob je na lavej(vodicovej)strane. Chod na rovinu, vytoc kolesa doprava, daj dole bocny podblatnik co ti zakriva prevodovku. Pekne tam zbadas na tej prevodovke dookola hlavicky srobov. Jeden z nich je väcsi ako ostatne a to je ten kontrolny. Odsrobuj a nejakym drôtikom(posluzi ti ako mierka na olej) pozri pokial ti siaha olej. Mal by byt po ten otvor a nemal by vytekat. Citovat
anthraX306 Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 jak je ta šipka tam to stéká a v tom místě je to na zemi natecene a jak je videt je to tam cele oslzene ..je taky pravda ze tem motor je zespodku dost zasrany Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 mohlo by to byt tesneni, ktere je mezi diferencialem a tim domeckem nahonu tachometru, pripadne gufero na poloose pokud je ten olej provodovy (ma takovej specifickej zapach) pokud by to byl olej motorovy (ten je skoro bez zapachu a hustsi) tak pak nekde prosakuje bud tesneni vany, nebo gufero na klice (to jsem mel ja a presne v tech mistech co mas sipku mi porad kapal olej) Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj, treba najskor zistit o aky olej sa jedna, aby si zbytocne neriesil prevodovku ak je to motorovy Citovat
anthraX306 Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 tak ja sem byl s tim v jame a ocistil co to slo...za 2 dny co to stalo tam na tom miste sipky byla kapka svetle oraznove barvy a rikali mi chlapi ze to bude prevodovy ze motorovy je ciste cerny Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj, motorovy je cierny. Tak moze riesit prevodovku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.