Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tam napustaci a zaroven kontrolny srob cez ktory sa da doliat, ale priamo skontrolovat hladina sa asi neda...najlepsie je obetovat tych 18 eur a komplet vymenit...ale zas ked mas podozrenie ze tecie...kadial ti to presakuje? hod sem foto, mozno ti niekto poradi lepsie

Odesláno

ten kontrolny srob je na lavej(vodicovej)strane. Chod na rovinu, vytoc kolesa doprava, daj dole bocny podblatnik co ti zakriva prevodovku. Pekne tam zbadas na tej prevodovke dookola hlavicky srobov. Jeden z nich je väcsi ako ostatne a to je ten kontrolny. Odsrobuj a nejakym drôtikom(posluzi ti ako mierka na olej) pozri pokial ti siaha olej. Mal by byt po ten otvor a nemal by vytekat.

Odesláno

mohlo by to byt tesneni, ktere je mezi diferencialem a tim domeckem nahonu tachometru, pripadne gufero na poloose pokud je ten olej provodovy (ma takovej specifickej zapach) pokud by to byl olej motorovy (ten je skoro bez zapachu a hustsi) tak pak nekde prosakuje bud tesneni vany, nebo gufero na klice (to jsem mel ja a presne v tech mistech co mas sipku mi porad kapal olej)

Odesláno

tak ja sem byl s tim v jame a ocistil co to slo...za 2 dny co to stalo tam na tom miste sipky byla kapka svetle oraznove barvy a rikali mi chlapi ze to bude prevodovy ze motorovy je ciste cerny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...