Přema Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Pochlubte se komu z Vás už praskla vzduchová hadice od turba????? Mě před 3/4 rokem spodní.....a zrovna dneska bypasová......ještě mě čeká vrchní a budu komplet.......asi ji koupím do náhrady co kdyby.....:bacha Ještě že vozím pro jistotu samovulkanizační elektrikářskou pásku,která do zítřka než mi dojde nová vše zachránila. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Len aby ti nabudúce neprasklo turbo Citovat
denoo Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 inak, na kamaratovej 407 me teraz zisitili, ze ma zle potrubie, a vraj zly dehydralator ci co , vraj na chladici klimy , lebo ked naplni klimu tak mu unika,a co je horsie, vraj kvoli tomu dehydralatoru, musi menit cely chladic , Citovat
DURISLAF Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 TAK A TO SOM SI MYSLEL,ZE SOM ASI JEDINY KOMU SA TAK DARI S TYMI HADICAMI OD TURBA.407 SOM MAL ASI 3 MESIACE,KED MI JU ROZTRHLO.BOLA TO PORIADNA RANA.PREDTYM SOM MAL CITROENA A TAM SOM TO MAL NA BEZNOM PORIADKU Citovat
FoXiKpk Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 mne praskla pred mesiacom klimatizacna hadica co ide od kompresora do chladica taka kratka cca 25-35cm.... celkom slusna rada a uniklo vsetko von z klimatizacie.... som si prvej myslel ze mi hori auto sama parada,freon proste vsetko co tam bolo napustene...... dosiel som do peugeotu a povedali mi ze hadica 59eur cena uplne paradna a technik mi povedal ze aj tam mi ta hadica vydrzi cca 2roky a som tam zas, tak som ju tam ani nekupil..... skocil som do firmy co robia klimatizacie a predali mi hadicu na moju 407 za 40eur a je cca 3krat tak hrubsia a bolo mi povedane, ze som uz 7clovek za tento tyzden co to tam kupujem.... Citovat
jardelAC Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Presne tuto istu hadicu od kompresora do chladica som kupoval aj ja. V peugeote ma stala 38.50E. Ked som to pozeral na servisboxe, tak tam je cena 33.5E. Pred vymenou som tam mal neaku dorabanu hadicu, ale asi nebola dobre nalisovana, lebo zmes unikala cez spoj. Preto som dal origo. Ta cena nebola zas taka hrozna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.