dolly1010 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak už nevím, hledal jsem to tu jak blázen a vúbec nic jsem nenašel Chci o vejkendu (jestli výjde počasí) měnit kabely v průchodce u řidičových dveří. Vím že nedávno se to tu řešilo. Myslím že Lubk0 tu psal i návod, ale za boha ho nemůžu najít :-| Hledal jsem, procházek Servis a 306ky do dosátej stránky a nic Nemáte někdo odkaz na nějaký vlákna o tomhle problému? Když se to nenajde, budu to muset zkusit po svím PS.: Používali ste na nazažení novejch kabelů nějaký speciální dráty, nebo klasický lanka. Já jsem sehnal dráty na pohyblivě uložitelný čidla. Ale maj dost majel průřez. Jaký jdou do dveří asi proudy? Na motorky asi dost, co? Dík Citovat
dolly1010 Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Teď mě ještě napadlo použít SCART kabel. Je tam asi 10 slaněnejch drátků. Jenže jsou moc slabý Ale vydržet by to mohlo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 No tak sem tu Neni to nic tazke, da sa v pohode... Odporucam zvesit dvere, velmi dobry pristup je tam potom, lebo inac to je na figu ... Dvere drzia na dvoch sroboch, a dole aj hore som ich daval sam... Netreba potom nic nastavovat. Prechodku samo odpoj od konektoru ve dverich. Ted, jak mas samotnou prechodku, tak zvlec gumu od zasuvky konektoru (je tam myslim jedna ESKAPASKA) a stiahni ju co najviac do kastle... Kable su najviac dolamane asi aj u teba priamo v tom konektore. Ten konektor je s gumy, takze sa nehanby zobra nozik, a kable trocha obnazit... Ja som rezal do konektora ako blazon, ale velmi opatrne, aby si neposkodil kable pod gumou. Kable som pouzil s pocitacoveho zdroja. Su tam rozne priemery, tak uvidis ktory mas odpaleny. Myslim ze ten na motorek bol zeleny a dost hruby, ale to by som klamal... Kabel som nasiel nejaky v garazi, tak som ho tam dal. Zatial drzi v pohode. Hlavne to chce merak, a potom troska premerat ci tam nemas skraty... Len je to piplacka, troska si u toho posedis, kdyz to budes mat aspom s poloviny jak ja (cca 4-5 predrenych kableu, vsechny v konektoru) Citovat
Peu306 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 A nedával to tu někdo k elektrikáři? Potřeboval bych dát nový svazek v řidičových dveřích ,tam je to už napojované novými dráty ,ale zachována průchodka s konektorem a u spolujezdce je to také napojené,jen už tam není průchodka. Zajímalo by mě,jak by to zhruba elektrikáři trvalo, a přibližná cena Díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 no origo konektory ti uz asi nikdo moc neudela - ale da se rict ze dle slozitosti a poctu kabelu od 1 do 3 hodin aby to nejak vypadalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.