djbrano Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Ahojte, poradte prosim... ak auto dlhsie stoji, tak sa mi zarosia skla z vnutra.. Potom musim pustit na nich vyhrievanie a do 5 sekund su opat krasne ciste. Neviete co by to mohol byt za problem? Zeby uz bolo treba vymenit nejaky filter?? Dik... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Skús vymeniť kabinový filter pri nohách vodiča. V horšom prípade to bude prasknutý radiátor. Chladiaca kvapalina ti neubúda? Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 bud mas uz zaneseny peľovy filter alebo skus dat vonkajsi okruh nasavania vzduchu do kabiny Citovat
djbrano Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Skús vymeniť kabinový filter pri nohách vodiča. V horšom prípade to bude prasknutý radiátor. Chladiaca kvapalina ti neubúda? Nie neubuda, tiez ma napadol ten filter pri nohach - vymenim a uvidim... Citovat
Jarda776 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Skus ty okna odmastit, vem si vodu s jarem a vsechny okna umí a pak vylesti suchu, cistu hadru. Citovat
budvar Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Jak říká Jarda776 - nejdřív vyluč to,že máš zaprasený okna - už se to tu řešilo - kup si CLIN s alkoholem kolem 50.- a mikroutěrku v tescu za 20.- a krásně ti to pude umyt - mě se to taky furt mlžilo a bylo to tím, že sem to měl zamatlaný od nesprávných čistících prostředků... Citovat
djbrano Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: budvar Jak říká Jarda776 - nejdřív vyluč to,že máš zaprasený okna - už se to tu řešilo - kup si CLIN s alkoholem kolem 50.- a mikroutěrku v tescu za 20.- a krásně ti to pude umyt - mě se to taky furt mlžilo a bylo to tím, že sem to měl zamatlaný od nesprávných čistících prostředků... Hmmm... tak to je pre mna novinka. Zeby to bolo od zlych cistiacich prostriedkov??? To sa mi nechce verit... tak skusim zmenit vyrobcu, mozno to pomoze Citovat
Jarda776 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Neni to prostredkem ale tim jak na okno fuka klima, lidi v aute, ... na okno se nalepi mastnota a necistoty a pak se tam sraza vlhkost;) Citovat
budvar Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 U mě to bylo i prostředkem jak někdo vhodně poznamenal, dneska sou tam samý změkčovadla aby tolik netrpěli ruce a to bylo vono - striktně prostředek na okna na bázi alkoholu a u mě je klid na hooooooodně dlouho a to klimu nemám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.