Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pežoťáky : )

Chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti se zapojováním neonů do našich miláčků - peugeot 206 :) (nebo i kdekoli jinde) .. co je potřeba koupit , na co si dát pozor , a hlavně zapojení , hodně příspěvků co jsem našel tak se týkali zapojení k autobaterii (12V), ale hodně příspěvků taky bylo o tom že to vybíjí baterku .. tak jaký spínač, přepínač si pořídit ..

Za každou informaci budu moc vděčný .. dikes :super

Odesláno

Vymýšľate kraviny a potom máte problémy.

Neóny pre autá sú na 12V tak nepotrebuješ k tomu nič zvláštne. Stačí dvojlinka 0,5 - 0,75 mm2 a vypínač podľa toho ako to chceš zapojiť. Do kufra to môže ísť zapojiť namiesto lampičky. Inde možno na parkovačky a bude to svietiť zároveň s nimi. Na baterku alebo okruh stáleho napätia iba ak chceš aby svietili nezávisle od všetkého, kedykoľvek po zapnutí vypíbnača.

Vždy platí že tieto prídavné spotrebiče majú mať poistku vypínač musí byť stavaný na konkrétny odber spotrebiča + 50%.

Čo sa týka vybíjania batérie tak každý spotrebič ju vybíja, záleží iba na tom aký ma prúdový odber a ako dlho je v činnosti.

Odesláno

Presne tak, kraviny a problemy. Pri prvej policajnej kontrole Ti vezmu papiere a mam dojem ze podla noveho zakona dokonca aj SPZ.

Odesláno

Ja neisom priaznivec, tuningu nemam na aute nic take a ani mat nebudem.

Ale ked to niekoho bavi tak preco nie. Tym ze si da niekto neonku do kufra alebo ze niekoho auto vyzera ako vesmirna lod, tym nikomu neublizi. Druha vec je ze niektori si myslia ze ked si prilepia kridlo tak ich auto je hned formula a aj tak jazdia.

Inak tie neonky sa predavaju s menicom napatia. Takze zapojis do serie baterku, vypinac, menic, neonku a to je vsetko.

( na 206ke si ju ale pod predny naraznik nedavaj lebo kned bude rozbite sklo na c este:) )

Odesláno

Já mám pežota podsvícenéh ona zeleno... je to spíše jen tak pro srandu ale svítí to dobře... radím ti ale.. nepodcenuj pojistky... aspon jednu pojistku si tam dej.. viděl sem hodně vyhořelích aut.. od této elektorniky... já to mám vepředu vzádu a n bocích a vnitřek podsvícen na červeno.. zapínání mám hned po ruce na 12V zásuvku... co se týče délce svícení. záleží jaký neon.. ale se standartní baterkou jako já jsem vydržel svítít celou noc 12 hodin uplně v pohodě.. ono to ni nežere..

Odesláno

a u vas nemate s neonami problemy co sa tyka policie? Co ja viem, tak nemali by svietit ani ked si namieste a stojis, mozno u vas to je inak, ale u nas sa tomoc neoplati,

Odesláno

já envím jak je to přesně stím když někde stojíš a máš to puštění ale podle mě by to vydit nemělo ... auto nastartovaný není . a je to to samé jak když si pod auto svítíš baterkou ... a je baterka zakázaná ??? :-) --- no ono taky to nemůžeš mít puštěné pořád že.. musíš si dávat pozor kde stojej .. kde často a na ty useky to vypínat..ale náhoda je blbec .. je to o jednom ..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar tuneri. Chystam sa dať do auta (interieru) neon pôvodný do PC . Chcel som sa spytat ako to je s tou poistkou. Ked prídem do obchodu akú si mám vypítať?? Idem to zapoiť na interierove svetlo. Pýtal som sa už aj inde či nepotrebujem nejake odpori k tomu, ale vsetci hovorili že nie netreba, pokial mam zapojeny iba jeden neon na jedno trafo už dodávane k neonu. Ako to je stým? diki

• O 1 měsíc později...
Odesláno

noo Maxiikk ako na zapojenie ti netreba nic zvlaštneho ako spominal už pastorek....aj ked to davas pod auto stači ti dvojžilový kábel vypinačik a možes si to napojit priamo na baterku alebo samozrejmne cez poistku a popripade aj relatko:)...alebo si to mozes aj na klucikovy prud zapojit od spinacej skrinky:super

Odesláno

porsche997:) tam dost zaleži od neonu či je led diodkovi alebo normálny neon....koľko ma watow..ale keď to chceš zapojiť na intrierove svetlo tak tam by si si mal zistiť že či už to svetlo nemá poistku čo pravdepodobne má....večšino je jedna poistka na interierove svetlo,zapalovač a radio:)....v tom prípade si myslím že tam ti ani velmi poistku netreba...pokial ten neon nemam moc silny odber;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...