kopr Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 mam peugeot 306 je to 1,4 a mma to naky nakoply vepredu chtel bych snizit predek a zadek nechat ze kdys tam nekoho dam tak to sedi i tak pise se tu ze origo tlumice snesou 3cm snizeni ale nasel jsme na netu pruziny jen 3,5 cm jak to udelat co vy na to na origo tlumice je to na normal jezdeni a co mi kluci radej uriznout pera tka to ani nahodou tak si radsi necham poradit diky Citovat
tom406 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: kopr mam peugeot 306 je to 1,4 a mma to naky nakoply vepredu chtel bych snizit predek a zadek nechat ze kdys tam nekoho dam tak to sedi i tak pise se tu ze origo tlumice snesou 3cm snizeni ale nasel jsme na netu pruziny jen 3,5 cm jak to udelat co vy na to na origo tlumice je to na normal jezdeni a co mi kluci radej uriznout pera tka to ani nahodou tak si radsi necham poradit diky uřízneš pero a přenese se hmotnost na menší počet závitů a časem to může prasknout-charakteristiku pružení ti ani popisovat nebudu- to že tlumič snese nebo co to píšeš jen 3cm je nesmysl když propružení seriových pružin je i 5cm v extrému i víc a tlumič musí po celou dobu této dráhy bezpečně pracovat. Už jsem to někde vysvětloval- změř si hlavně jaký je pružící rozsah pružiny a pokud to snížíš o víc než 4cm tak musíš změřit i ten gumový doraz na pístu tlumiče -vyvěsíš kolo a metrem změříš od gum. dorazu až po misku tlumiče a pak to změříš rozdíl od vyvěšení až po zatížení jak to sedne. a tolik cm odečteš od té míry co naměříš na tom gum.dorazu a musí ti vyjít min. 3cm to aby mohl tlumič pracovat alespon v tomto rozmezí a pak taky ale už to utlumí i ta guma. pokud máš auto na běžné ježdění a nesnižuješ víc než 5cm tak ti seriové tlumiče stačí [upravil dne 9.6.2009 tom406] Citovat
kopr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 nekde jsem to cetl ze kdys snizim o vic nes 3cm tak tlumice znicim takze kdys koupim zkraceny pruziny o 3,5 cm nizsi nes origo tak je tma muzu bez problemu dat ????? a nemusim menit ani ten doraz ?? nejde mi o to aby auto lezlo po zemi jen trosku aby bylo v rovine jen co me napadlo seridit predni svetla dik za rady Citovat
tom406 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: kopr nekde jsem to cetl ze kdys snizim o vic nes 3cm tak tlumice znicim takze kdys koupim zkraceny pruziny o 3,5 cm nizsi nes origo tak je tma muzu bez problemu dat ????? a nemusim menit ani ten doraz ?? nejde mi o to aby auto lezlo po zemi jen trosku aby bylo v rovine jen co me napadlo seridit predni svetla dik za rady jasně že to bude v pohodě- nic nezničíš-to je jako kdybys vozil vzadu denně lidi třeba do práce - tak to by se ti taky musely zničit ne?? prostě kolik pruží pružina tolik musí pracovat i tlumič. 3,5cm nic není -kup pružiny a nedělej z toho problém Citovat
tom406 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 tak to vypadá se snížením jen předku o 3,5cm Citovat
kopr Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 jo diky moc prave jsme vo tom nekde slysel tka jsem se chtel ujistit a vypada to ze je to tak akorat takze diky Citovat
jarco623 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 ako by sa auto spravalo keby som znizil iba predok o 4cm na 406 a zadok by som nechal original,mam stym dost problem ked mam znizene v predu a v zadu.predok stoji aj tak ako koza cize ked dam dole predok o -4cm tak by to bolo asi v pohode,ale neviem ake to ma jazdne vlastnosti??predok bude tvrdy a zadok mekky. nechcem zakladam novu temu tak radsej napisem tu.prepac Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 pokud chces dat sportovni podvozek nebo proste to snizit ve predu a zadek nechat tak to je tak akorat na zabiti protoze predek ti bude drzet na ceste pevne a zadek ti bude litat nevim kdyz uz snizovat tak cele tot muj nazor Citovat
tom406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: volvik pokud chces dat sportovni podvozek nebo proste to snizit ve predu a zadek nechat tak to je tak akorat na zabiti protoze predek ti bude drzet na ceste pevne a zadek ti bude litat nevim kdyz uz snizovat tak cele tot muj nazor hele nestraš ho-já to mám úplně stejně na te stříbrné(viz.obr nahoře) a pro běžné ježdění je to dobré a navíc zedek na 306ce je hodně lehounký. Máš pravdu co píšeš ale to už je chování v extrémní situaci a to bys opravdu musel dát závodní podvozek a spoustu věcí okolo aby bylo max. bezpečno:) Citovat
čakom Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jarco623 ako by sa auto spravalo keby som znizil iba predok o 4cm na 406 a zadok by som nechal original,mam stym dost problem ked mam znizene v predu a v zadu.predok stoji aj tak ako koza cize ked dam dole predok o -4cm tak by to bolo asi v pohode,ale neviem ake to ma jazdne vlastnosti??predok bude tvrdy a zadok mekky. nechcem zakladam novu temu tak radsej napisem tu.prepac kdysi sem měl sníženej jen předek o 40 a zadek seriovej. ale nic moc. tam kde v zatáčce krásně držel předek tak zadek už to nezvládal. Citovat
Fakir Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 čakom: samozřejmě. Dát předek níž, než zadek, je jedna z možností, jak přimět neutrálně laděné auto k přetáčivosti. Nebo se u nedotáčivého auta té nedotáčivosti částečně zbavit. Citovat
čakom Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 záleží co clověk chce. ja chtěl ze začátku minimalizovat díru mezi kolem a blatníken ve předu a kde jsem skončil:D Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: čakom záleží co clověk chce. ja chtěl ze začátku minimalizovat díru mezi kolem a blatníken ve předu a kde jsem skončil:D To jsme na tom stejne niz uz jit nemuzu Citovat
čakom Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: volvik To jsme na tom stejne niz uz jit nemuzu ja v podstatě už taky ne. kdybych šel ještě níž tak už to auto nebude na denní ježdění. Citovat
Jenda 309 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: čakomkdybych šel ještě níž tak už to auto nebude na denní ježdění. Na denní ježdění tak to seš docela šťastlivec to já bych to už ted neměl na denní ježdění. Ať žije tankodrom D1 Citovat
kopr Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 chapu ze kdys snizim predek zadek nebude tak sedet ale podle me to bude bezpecnejsi nez ted nehlede na to ze nezavodim kdybych chtel zavodit dam tam jinej celej podvozek ale jde mi o to aby byly obe diry nad kolem stejny a kdybych dal predek dolu o 3,5 a zadek o zub tak to bude jeste horsi proto jde do predu jen 3,5 a ne treba 5 ktery delaj taky to us se mi zda moc Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 no jo ja to mam asi o 8-9cm dole jinak kdyz uz to chces delat tak jedine do roviny tak at je stejny predek i zadek Citovat
jarco623 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ja presne chcem toto co cakom pisal ze odstranit medzeru mezdy pneumatikou a blatnikom,mal som uz na aute predu aj v zadu sportove pruziny weitec -4cm.ale ked som to dal tak zadok bol veelmi dole,a som rozmyslal ze by som znizil iba predok a zadok necham original a tak by mezdera bola cca rovnaka.nechcem mat take ze zavodit normalne jazdenie,sem tam sa vysalit to je vsetko.nechcem velmi davat aj do zadu,lebo zadok sedel dost dole a mal som problem na cestach tie slovenske cesty su ako v nemecku cesty do lesa!! bolo by to realne alebo je to zbytocna spekulacia?radsej sa poradim ako robit veci bez rozmyslenia! Citovat
kopr Odesláno 5. září 2009 Autor Odesláno 5. září 2009 tak jsme se rozhodl pro ty snizene pruziny nasetril jsme naky ty penize o prazkach obednal jsme konecne litaky a ted se rozhoduji zda to nejdriv snizit nebo dopredu nejdriv cirou takze otazka je jak se ty pruziny prehazujou staci to nahore v misce rozdelat a stahnout stahovakama a pujde to ven nebo se musi vyndat celej tlumic ????? a kdystak naky rady aby mi treba nevyskocila poloosa nebo tak neco nikdy sem to u akovydle napravy nerozdelaval diky moc Citovat
Qcko Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 Ja som isiel na 306 hore o 4cm na predku:D ...ak chces mam aj fotku v Nase kary:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.