Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lehkej problémek, najednou mi začalo auto (řadička, lehce volant) vybrovat při rychlosti cca 50-60 km/h. Dělá to, mám pocit, jen při zařazený rychlosti. Je možný, že by to dělaly nevyvážený kola? Pozoruji to od konce zimy (přezutí na letní).

Děkuji za každou radu...:super

Odesláno

Možný je všechno:D Měl jsem na jednom kole o 0,5g závaží míň a taky to dělalo pěknej bordel...ale jestli to dělá jen při zařazený rychlosti,tak těžko říct

Odesláno

tak zkus nejprve prohodit predni/zadni kola, pripadne je nechat prevazit, pokud bude na kolech vse OK a bude to delat nezavisle na tom, jestli jsou tam predni nebo zadni, tak pak hledej dal

Odesláno

OK. já zkusím prohodit předek zadek. Vrhnu se na to hned jak mi dorazí klíče z FR, neboť jsem svůj jediný klíč ztratil a tak parkuju u kámoše, od kterýho jsem už neodjel. Alkohol je metla lidstva.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mne tiež triaslo auto pri tejto rýchlosti. Potom som šiel na geometriu a bola to hrôza, tak mi to nastavili a ešte som aj kupoval gumy. Tie staré vyzerali na prvý pohľad OK, ale pravdepodobne už mali popraskaný kord. No a odvtedy netrasie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...