v.panenka Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Lehkej problémek, najednou mi začalo auto (řadička, lehce volant) vybrovat při rychlosti cca 50-60 km/h. Dělá to, mám pocit, jen při zařazený rychlosti. Je možný, že by to dělaly nevyvážený kola? Pozoruji to od konce zimy (přezutí na letní). Děkuji za každou radu... Citovat
309GT Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Možný je všechno:D Měl jsem na jednom kole o 0,5g závaží míň a taky to dělalo pěknej bordel...ale jestli to dělá jen při zařazený rychlosti,tak těžko říct Citovat
marko306 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 ty si nahadzoval tie litaky, čo? Nemaju tam byt nejake vymedzovacie podlozky? Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 tak zkus nejprve prohodit predni/zadni kola, pripadne je nechat prevazit, pokud bude na kolech vse OK a bude to delat nezavisle na tom, jestli jsou tam predni nebo zadni, tak pak hledej dal Citovat
v.panenka Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 OK. já zkusím prohodit předek zadek. Vrhnu se na to hned jak mi dorazí klíče z FR, neboť jsem svůj jediný klíč ztratil a tak parkuju u kámoše, od kterýho jsem už neodjel. Alkohol je metla lidstva. Citovat
Spiroextra Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Mne tiež triaslo auto pri tejto rýchlosti. Potom som šiel na geometriu a bola to hrôza, tak mi to nastavili a ešte som aj kupoval gumy. Tie staré vyzerali na prvý pohľad OK, ale pravdepodobne už mali popraskaný kord. No a odvtedy netrasie. Citovat
v.panenka Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Tak jsem prohodil předek a zadek a OK. Takže špatně vyvážený kola. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.