petertn1 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 A ako mate poriesene spanie? Vsetci budeme pod stanom? Keby ta moja 407 bola o pol metra dlhsia mozno by som sa vyspal aj v kufri. Len aby pocasie vyslo, lebo neviem ako pri Trnave (a okoli) ale v Trencine sa za posledne dva tyzdne podnebie zmenilo na subtropicke. Najprv parak a potom burka. Podla kazdodennych burok si mozem nastavovat hodinky:D (okolo 13:30 pravidelne). Druhy dotaz: Kedy si najdeme cas na \"tradicne slovenske popijanie\" (rozumej do mierneho deliria:D)? Ako tak pozeram do programu soferi musia mat rychly metabolizmus [upravil dne 3/7/09 petertn1] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Ja neviem, ale ja som s tym problem nikdy nemal. Aj v piestanoch som sa piatok vecer z...bal ako sa parti, a na druhy den rano som isiel na skusku Dnes rano som vstal po riadnej oslave, a uz som soferoval Popijat sa bude v piatok, aj sobotu V nedelu mame cas, pijanko sa okupeme, vsetko, a pojdeme kade lahsie JKM, moja maxilka bola ja + partnerka + batozina, lyze, lyziarky - v noci z lyzovacky cca pred 1 a pol rokom 184 km/h :P Takze nerozculuj tu malu bestiu Ale inac 170 s nej vytiahnem bez nejakej velikej namahy Peter, u nas je pocasie rovnake, umudrilo sa len teraz v poslednych dnoch Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Kvoli tym burkam a absencie klimatizacie v mojom aute som bol nutenty si kupit deflektory Vcera namontovane [upravil dne 4/7/09 Lubk0] Citovat
Durko Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Kto ma bude tahať? ja dodržujem predpisy Citovat
pastorek Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Ty dodržuješ predpisy? To nám chceš nahovoriť po tom čo si bol vyhlásený za sponzora polície? Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Už, dodržuje predpisi. Nepiše, že dodržoval predpisi Citovat
Durko Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Ty dodržuješ predpisy? To nám chceš nahovoriť po tom čo si bol vyhlásený za sponzora polície? neríp lebo zacnem ja Citovat
jkmtrnava Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Durko dodržuje predpisy na svojom tátošovi, no služobný je služobný a tam to hratí asi podnik:D:D:D A čo si myslel s tým ťahaním? Chceš ísť do tandemu ako na paraolympiáde:D, alebo aby si nebol sponzor:D:D:D:mrk [upravil dne 5/7/09 jkmtrnava] Citovat
Durko Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 ked chcu ist 150 tak nech ma tahaju ja to tyrat nebudem. Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 V ČR se jízda v koloně praktikuje tak, že za vyhlížení policajtů a určování rychlosti je plně zodpovědný řidič a navigátor z prvního vozidla, všechny pokuty účastníků kolony za rychlost tedy samozřejmě hradí ON. Vzhledem k tomu, že nejsme vládní kolona červené respektujeme. [upravil dne 5/7/2009 Medvěd] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Durko dorobime NITRO I ked do diesla , ale sak neco vymyslime Citovat
tomy_verceti Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 to je v poho.....kto by zastavoval kolu pezotakov to by bol samovrah... btw durko ak mi zozenies vlecne oko ja si ta kludne zapnem len dufam ze budes zvladat zatacky ak nie vezmi kinedril Citovat
jkmtrnava Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 tomi to si račšej zožeň vlečnú tyč Treba šetriť aj brzdy:D:D:D:D Citovat
tomy_verceti Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 hmm...ked tak nad tym premyslam....tak ta vlecna tyc by sa hodila aj z toho pohladu ze mam rad svoj zadok (teda myslim zadny naraznik) hehe a este taky detail, vypravame stale len o tom ako sa stretneme v senici, ale kde v senici?...ci budeme vas stopovat s kabelkami niekd ena hlavnom tahu ? [upravil dne 6/7/09 tomy_verceti] Citovat
pastorek Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 V Senici je pri ceste ceľké parkovisko nejakého obchodného domu. Je to na konci Senice na výpadovke smer Holíč po pravej strane. Spoznáte to jednoducho, je tam jediný kruháč v Senici. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Bud to, alebo kusok za kruhacom je BILLA ... Tak aj tam viem trafit Citovat
Durko Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 pri kruhaci je Kaufland, Tesco a kusok dalej Billa. hoci kde na hlavnom tahu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 To uz necham senice znalim. Ja som do senice chodil len preto, lebo nas IT ckar v T-Come tam ma sidlo, hned vedla billy Tak viac nepoznam ... Citovat
jkmtrnava Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Lubk0 no problemo, do Senice povedieš ty do Slavkova (k tej benzínke) ja a odtial povedie Petertn, navigácia to spraví:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.