Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz sebetov, vyjazd zo Slovenska (Slovaci sem :) )

Recommended Posts

Odesláno

A ako mate poriesene spanie? Vsetci budeme pod stanom? Keby ta moja 407 bola o pol metra dlhsia mozno by som sa vyspal aj v kufri. Len aby pocasie vyslo, lebo neviem ako pri Trnave (a okoli) ale v Trencine sa za posledne dva tyzdne podnebie zmenilo na subtropicke. Najprv parak a potom burka. Podla kazdodennych burok si mozem nastavovat hodinky:D (okolo 13:30 pravidelne).

Druhy dotaz: Kedy si najdeme cas na \"tradicne slovenske popijanie\" (rozumej do mierneho deliria:D)? Ako tak pozeram do programu soferi musia mat rychly metabolizmus :blicismajlik;)

[upravil dne 3/7/09 petertn1]

Odesláno

Ja neviem, ale ja som s tym problem nikdy nemal. Aj v piestanoch som sa piatok vecer z...bal ako sa parti, a na druhy den rano som isiel na skusku :)

Dnes rano som vstal po riadnej oslave, a uz som soferoval :)

Popijat sa bude v piatok, aj sobotu :D V nedelu mame cas, pijanko sa okupeme, vsetko, a pojdeme kade lahsie :)

JKM, moja maxilka bola ja + partnerka + batozina, lyze, lyziarky - v noci z lyzovacky cca pred 1 a pol rokom 184 km/h :P :P :P Takze nerozculuj tu malu bestiu :D

Ale inac 170 s nej vytiahnem bez nejakej velikej namahy :D

Peter, u nas je pocasie rovnake, umudrilo sa len teraz v poslednych dnoch :)

Odesláno

Kvoli tym burkam a absencie klimatizacie v mojom aute som bol nutenty si kupit deflektory :D

Vcera namontovane

[upravil dne 4/7/09 Lubk0]

post-0-14109608040351_thumb.jpg

Odesláno

Durko dodržuje predpisy na svojom tátošovi, no služobný je služobný a tam to hratí asi podnik:D:D:D

A čo si myslel s tým ťahaním? Chceš ísť do tandemu ako na paraolympiáde:D, alebo aby si nebol sponzor:D:D:D:mrk

[upravil dne 5/7/09 jkmtrnava]

Odesláno

V ČR se jízda v koloně praktikuje tak, že za vyhlížení policajtů a určování rychlosti je plně zodpovědný řidič a navigátor z prvního vozidla, všechny pokuty účastníků kolony za rychlost tedy samozřejmě hradí ON. Vzhledem k tomu, že nejsme vládní kolona červené respektujeme.

[upravil dne 5/7/2009 Medvěd]

Odesláno

hmm...ked tak nad tym premyslam....tak ta vlecna tyc by sa hodila aj z toho pohladu ze mam rad svoj zadok :mad: (teda myslim zadny naraznik) hehe

a este taky detail, vypravame stale len o tom ako sa stretneme v senici, ale kde v senici?...ci budeme vas stopovat s kabelkami niekd ena hlavnom tahu ? :)

[upravil dne 6/7/09 tomy_verceti]

Odesláno

V Senici je pri ceste ceľké parkovisko nejakého obchodného domu. Je to na konci Senice na výpadovke smer Holíč po pravej strane. Spoznáte to jednoducho, je tam jediný kruháč v Senici.

Odesláno

To uz necham senice znalim.

Ja som do senice chodil len preto, lebo nas IT ckar v T-Come tam ma sidlo, hned vedla billy :P

Tak viac nepoznam ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...