mitch.mb Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Ahoj přátelé a kamarádi pežoťáci a pežoťačky, mam na Vás všechny obrovskou prosbu. Sice se s většinou neznám ale jde o to že se s Monikou účastníme soutěže o kompletní zajištění svatby a dostaly jsme se do finále a nyní potřebujeme získat co nejvíc SMS hlasů. Oba tři Vám budeme vděčný za každý poslaný hlas. Martin & Monika & Markétka PS: Další info na http://martin.klain.cz/category/svatba/ EDIT: A jak to vlastně dopadlo? SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!!! I díky Vašim hlasům se nám podařilo vyhrát !!!!!!! Podrobnější informace již zítra na mém blogu viz odkaz výše Ještě jednou všem moc děkujeme a tímto oficiálně oznamujeme že se 27.6.2009 bereme :c)))) EDIT 2: Tak tady máte naše oznámení :c) [align=center][/align] EDIT 3: Tady máte první neoficiální videoklip :c) http://www.stream.cz/video/231/324934-svatebni-videoklip EDIT 4: Tak tady je oficiální svatební videoklip :c) http://www.stream.cz/video/231/333375-svatebni-klip [upravil dne 25.7.2009 mitch.mb] Citovat
Demo Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 mitch.mb - když to už chceš udělat, tak jsem ti dal dva hlasy z dvou cisel.... Citovat
ChodeC Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Mas to tam. Mimochodem, alespon na tom webu si ty hrubky oprav. (a dostaly jsme se; jsme Vás chtěly; nás nepodpořily; že by nám mohly) Nebo na te fotce nejsi ty a mala ma dve maminky [upravil dne 8/6/09 ChodeC] Citovat
mitch.mb Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: ChodeC Mas to tam. Mimochodem, alespon na tom webu si ty hrubky oprav. (a dostaly jsme se; jsme Vás chtěly; nás nepodpořily; že by nám mohly) Nebo na te fotce nejsi ty a mala ma dve maminky [upravil dne 8/6/09 ChodeC] No jo to vis cestina holt neni moje silna stranka :c) Ale diky moc :c) Citovat
Demo Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 a ještě - byste místo by jste [upravil dne 8.6.2009 Demo] Citovat
f3Rd@ Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ze ses \"lama\" a neumis poradne cesky nevadi, dostavas hlas.. Citovat
Petra XSI Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Odhlasováno a držím palce, snad pomůžem k vítězství Citovat
mr.SM Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Taky jsem poslal hlas, drzim palce, a kdyz neklapne soutez, tak aspon stastne manzelstvi... :papa:papa Citovat
Mildík Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ahojky rodinko, tak jsem Vám tam šoupnul taky hlásek. S hrubkama si nedělej starosti, jiný tu zase píšou jak sms na mobilu. Hodně štěstí a lásky ve Vašem dalším životě. Pajky Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 tak odhlasovano, skoda, ze jsem o tom nevedel, prihlasil bych nas taky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Je tam aj cislo pro slovaky >>>> ????? Citovat
Edison Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Za flašku bych Ti to i rozmluvil... Ale když o to tak stojíš... Máš to mít... :-) Citovat
mitch.mb Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Scratch tak odhlasovano, skoda, ze jsem o tom nevedel, prihlasil bych nas taky No nevim jelikoz jste z prahy tak by asi byl problem se do finale dostat... Aby si se tam dostal tak si musel v obdobi od brezna do cervna nakupovat v tom obchodnim centru a schovavat uctenky... Takze nevim jeslti bys to dal do kupy :c) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.