Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak na automaticke stahovani oken

Recommended Posts

Odesláno

mozno trochu:xvul ale tiaz vam na 306 ide stahovanie a vytahovanie tak pomaly? niekedy mam pocit ze stihnem zostarnut kym vytiahnem obe okna hore...niekedy to spomali naozaj nehorazne, ako keby motorceky nevladali...vycistit a premazat som uz samozrejme skousal...nemate niekto skusenost co s tym? v McDrive sa musim dost hanbit zakazdym pri okienku:D

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

to oni: si menil svazek? jaky svazek? jaky je rozdil v tom puvodnim a v tom ktery jsi vymenil?

cely svazek co je ve dverich,takze repro,tlacitka,zamek a zrcatko! ale v patici co je na kastly auta je plno prazdnejch mist co v patici na svazku jsou obsazeny!

rozdil byl v tom,ze byl jinej konektor k tlacitku na stahovani a bylo jednodusi vymenit svazek nez konektory!

[upravil dne 9/6/09 oni]

Odesláno
Původně zaslal: oni podle meho to bude pouze tlacitkem a nejakyma odporama,jestli to je ovsem mozny. motorek zasnamena odpor (dal uz nemuze) tak proste vypne.

teoreticky by sa to dalo vyskusat rukou, alebo nejakou prekazkou zatazit okno.. ale bojim sa o motorcek a mechanizmus aby som ho neposkodil nahodou

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Původně zaslal: oni podle meho to bude pouze tlacitkem a nejakyma odporama,jestli to je ovsem mozny. motorek zasnamena odpor (dal uz nemuze) tak proste vypne.

teoreticky by sa to dalo vyskusat rukou, alebo nejakou prekazkou zatazit okno.. ale bojim sa o motorcek a mechanizmus aby som ho neposkodil nahodou

tak to urco nejde,teda zkousel jsem to jen pri vytahovani a dost me to bolelo,ma to silu jako prase:D:D, spis sem uvazoval ze to bude podle toho sneku,na ktery se naviji lanko.

Odesláno

aha, no moze byt :)

takze si nedokazem asi vyrobit podobny ovladac aj na spolujazdcove okno.. tam myslim ziaden senzor nie je.. tlaci to, kym drzim gombik :myslim

Odesláno

Někde jsem viděl modul kterým se to dá dodělat. akorát to stojí cca 500 na jedno okno. Ale dá se k tomu zase zapojit další modul, který zavře okna při zamknutí auta.

Odesláno

takze na fotce je to pekne videt,i kdyz meldal ma Ackovy tlacitko,zadny dve polohy nema,je to videt na tech tlacitkach co sou v cervenym krouzku,ja tam mam jakoby dve a dve (jedna normal druha az dolu a to samy smer nahoru - rozimite ne? ) no a meldal ma jenom dve,to same co je na spolujezdcovi dvere! no a kdyz sme byli v tom,tak sem tlacitko prostrikal kontaktolem a uz mi samo jezdi i nahoru,takze to je ciste vec tlacitka,sehnat tlacitko a mate to vsichni.:papa:papa

[upravil dne 12/6/09 oni]

post-0-14109607610115_thumb.jpg

Odesláno

no ume bude problem v tom gumovym parchantoj,co je mezi spojem a tlacitkem,je nejakej spatnej a proto mi to nechce jezdit samo nahoru!

Odesláno

jo tak mi to zase nahoru samo nejezdi,uz nevim cim to je,ale jak to prostriknu kontaktolem,prestane to jezdit uplne,nevite jak na to? myslim si,ze je chba v ty gumovy prechodce,jsou v tom prynejaky uhliky a ty bejvaj v prcicich.

Odesláno

skus dat tu gumu dole a pori ci to neni niecim zanesene ako dajme tomu na dialkovom od televizora sa pod gumennymi tlacitkami vytvara taka lepkava hmota nejaka a potom blbnu tie kontakty a neda sa prepinat. Vycisti to alpou

Odesláno
Původně zaslal: oni

takze na fotce je to pekne videt,i kdyz meldal ma Ackovy tlacitko,zadny dve polohy nema,je to videt na tech tlacitkach co sou v cervenym krouzku,ja tam mam jakoby dve a dve (jedna normal druha az dolu a to samy smer nahoru - rozimite ne? ) no a meldal ma jenom dve,to same co je na spolujezdcovi dvere! no a kdyz sme byli v tom,tak sem tlacitko prostrikal kontaktolem a uz mi samo jezdi i nahoru,takze to je ciste vec tlacitka,sehnat tlacitko a mate to vsichni.:papa:papa

[upravil dne 12/6/09 oni]

myslím že výměna spínače na dvoupolohový nepomůže, tu funkci automatického zavření, otevření musí mít v sobě motorek (tak se mi to jeví z el. schémat pro 406).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...