apatch Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Uz jsem v haji fakt nevim co s tim tak napisu sem.Mam P206 1.6 16v r.2001 Nejde mi chlazeni(topeni) a s tim samozrejmne i klima.Je to tak ze motor ventylatoru funguje normalne(neni odpaleny).Kdyz jsem to promeroval tak vsude jde elektrika normalne (pokud je cudlik otoceny na OFF) jakmile otocim na stupen jedna a vis napeti zmizi i z pojistek a vsude kolem take.Ventylator je dobre ukostreny. Kdyz jsem koukal do schema zapojeni tak jsem videl ze ma neco spolecnyho jednotka BSI s chlazenim,vedou do ni dva kabely.Tak nevim jestli se treba neodpalilo neco v tehle jednotce. Prosim o radu jestli nekdo neco vi.Dik Citovat
apatch Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Ano ten jsem mel rozebrany a je ok Citovat
apatch Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Jeste jedna vec tohle sami mi uz auto udelalo pred pul mesicem.Take jsem nevedel co s tim ale rozebral jsem BSI jednotku a zase slozil vse zapojil a zase vsechno slo.A z niceho nic to zase vcera uz neslo. Citovat
apatch Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Jeste me napadli ze tam jsou odpory.Vi nekdo kde jsou??? pry nekde uvnitr ventylatoru.Treba by to mohlo bejt tim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.