Syro Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Zdravím Vás! Mám taký problém-dnes keď som išiel sa mi z ničoho nič zvýšili otáčky ventilátora v kabíne na maximum a vobec nereaguje na polohu potenciometra - stále fučí na max. Čím by to poděa Vás mohlo byť? Je to vadnym regulatorom otačiek ventilátora? Koěko to asi može stáť? ĎAKUJEM!!! Citovat
foxo Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 mas digi klimu alebo manual? Nemas stlacene tlacitko \"AUTO\"? (pokud mas teda klimu)... Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 třeba odešel řídicí modul ventilátoru a bude potřeba vyměnit tranzistory BDX 66 Citovat
Syro Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Mám manuálnu klímu. Dnes bol s ním otec v servise a povedali mu, že riadiaca jednotka je prdeli! -cena novej je 215 eur. Čo na to poviete? Može to byť tým? ĎAKUJEM!!! Citovat
Syro Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Ešte to upresním - jedná sa pravdepodobne o akúsi riadiacu jednotku ventilátora. Citovat
lubokpz Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Nevymieňaj v servise. Vyhľadaj na fóre - tam Ferry radil ako sa to dá opraviť. Zároveň uviedol aj náhradu tranzistorov za dostupnejšie. Citovat
Doyle Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Mě to dělao něco podobného. Stačilo pročistit kontaktolem nebo kontoxem , v mem připadě pouze zanesený potenciometr. Zkus to taky nic tím nepokazíš Citovat
Yantschi Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tiez by som na Tvojom mieste rozobral ventilator, je tam trocha zly pristup, ale da sa to, rozoberes, precistis a uvidis. Citovat
Syro Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 No riadiaca jednotka ventilácie to asi nebude, vraj to je nejaká iná súčiastka - lacnejšia alternatíva, ale momentálne ju nemajú na sklade až budúci týždeň. Sú to len sprostredkované informácie, keďže som momentálne mimo bydliska. Podľa mňa to s vyčistením ventilátora nemá nič spoločné. Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tým vyčistením nemysleli motorček ako taký ale regulačný modul pod ním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.