Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co si o tom myslite? dali by sa predne cire svetla z restylovej 306

nahodit na 406 stary model?

ak ano ake upravy treba urobit? niekde som cital ze by sa to aj dalo len treba nieco s maskou a naraznikom..mozno aj s kapotom, ale neviem..

Guest servisman
Odesláno

někde na foru se tu o tom psalo a byly tam i fotečky jak to vypadá

Odesláno

no, uvidime, mam doma 4nahradne svetla po dvoch havariach s utrhnutymi uchytmi, tak skusim co to urobi :)

kdyz to bude naprd,tak si tam hodim povodne a budem spokojny...dik budem hladat hladat hladat :)

diky za foto, no uvidime, mozno by to slo :)

[upravil dne 7/6/09 tomy_verceti]

Odesláno

na tej sedej 406 to nie su 306-tkove svetla. Vypadaju ako upravene 406 new model svetla, je z nich ako keby useknuty ten hranaty koniec.

tomy_verceti ~ nic neprelestuj, kryty svetiel su upravene tak aby lamaly a rozptylovaly svetlo podla urcitych noriem, tie vybezky su aj tak zvnutra svetla a cire svetla maju na rozptyl a lamavost svetla zase upravenu parabolu

Odesláno
Původně zaslal: marko306

na tej sedej 406 to nie su 306-tkove svetla. Vypadaju ako upravene 406 new model svetla, je z nich ako keby useknuty ten hranaty koniec.

tomy_verceti ~ nic neprelestuj, kryty svetiel su upravene tak aby lamaly a rozptylovaly svetlo podla urcitych noriem, tie vybezky su aj tak zvnutra svetla a cire svetla maju na rozptyl a lamavost svetla zase upravenu parabolu

pockaj pockaj, co si presne chcel tym povedat ze vybezky su zvnutra svetla?....nj to lestenie ma uz preslo, skor tie svetla z 306 a upravit to okolo nich hm?

Odesláno

jak pise ferry:) horevyssie to co by si chcel prelestit je zvnutra

A nevyslo by ta lacnejsie predok z new model 406? A mal by si číre svetla

[upravil dne 8/6/09 marko306]

Odesláno

no, neviem ako to budem riesit, ved ja viem ze vroubky su zvnutra ved to zas si myslim nieje moc problem otvorit to svetlo, ale to uz nie...to skor tu 306.

z noveho modelu nechcem, tie sa mi vobec nepacia...sry ale old model je old model

Odesláno

pokud by se lestilo to plexi, tak bych to udelal tak, ze bych vylestil jen tu cast pred potkavaci parabolou a misto zarovky pak namontovat HID xenon s cockou, ktera by tvarovala kuzel svetla misto puvodni cocky na plexi. pak uz by bylo jen na rozhodnuti, zda tam nedat rovnou bi-xenon, aby to bylo jak potkavaci tak dalkove, dalkova H7 by se pak dala vypustit uplne, a nebo ji tam nechat zaroven s bixenonem

Odesláno

noo...tak tento napad sa mi rozhodne zatial zapacil najviac :)

myslim ze ten bude aj realizovatelny ved najskor sa pokusim na starych reflektoroch to vobec vylestit :) potom budem riesit dalej, ale rozhodne by som ich vylestil komplet cele :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...