Theraphosa Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Všiml jsem si, že na letních gumách (Dunlop sporten sp 200) mi to píská, i když jezdím s lehkou nohou. Vzorek se mi sjíždí neúměrně k zadním gumám a rozdíl je skutečně obrosvský. Foukal jsem to na 2 atmosféry, posléze od 2,5 až na 3 a stále beze změny... Citovat
tomy_verceti Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 jj presne skoc na geometriu, aj mne to robi a pojdem asi tiez Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Zkus před zatáčkami občas přibrzdit. Pokud gumy opravdu hvízdají i při \"normální\" jízdě, pak opravdu může být rozhozená geometrie a s návštěvou servisu s kvalitní stolicí a mechanikem, který s ní umí zacházet bych dlouho neváhal (jinak se Ti to může opravdu zle podepsat na gumách). Já na geometrii jezdím 2x ročně (vždy po přezutí auta) a mám tak nějak pocit vnitřního klidu, že by mi díky tomu měly gumy nějaký ten km navíc vydržet. [upravil dne 6/6/2009 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.