rkarlos72 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ahoj všem, mám Peugeot 406, combi, r.v. 2003, motor 2.2 HDI 98 kw, vozidlo jsem koupil minulý rok a po několika měsících mi vyskočila hláška diagnostiky, že mám vysoký obsah zplodin nebo tak něco, auto jsem nedokázal vytočit jak 2500 ot. V soukromém servisu mi přes diagnostiku zjistili, že mám vadný snímač u aditiv a vyměnili mi to. Auto chvíli jezdilo a znova, další technik mi zjistil, že jsem měl totálně zaprasenej palivovej filtr a vyměnil ho, zároveň zjistil, že je vykuchanej FAP filtr a že nějaká čidla, která jsou kolem něho byly zaoxidované. Přitom mi nějak přes odpojení baterky vyresetoval počítač. Jezdil jsem dalšího půl roku, poctivě tankoval u Shell, potom jsem jednou natankoval u Benziny a ejhle hláška se objevila zas a jsem tam, kde jsem byl:bacha. Je pravda, že mi trochu víc \"hvízdá\" turbo, ale už fakt nevím co s tím. Prosím poraďte [upravil dne 14.6.2009 rkarlos72] [upravil dne 20.7.2009 rkarlos72] Citovat
dosky Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 ahoj,máme v rodině C5 citroena,taky 2.2hdi.A na foru citroenu jsem se dozvěděl že by to mohl být DRV ventil,Je na čerpadlu dobře přístupný ale pokud ho odpojíš hodí ti to znovu tu hlášku.Po výměně auto jede bez nouzáku.Je to jedna z možností která by to mohla dělat.Pic Dosky.Mám fotku toho ventilu tak pokud máš zájem pošli mi icq. Citovat
Burisek Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 no vysoký obsah zplodin nemá nic společného s DRV ventilem,je vidět že moje obrázky mají úspěch :o jinak Shell už není co bejvávala,a naopak Benzina,kam nyní jezdím se dost zlepšila,aspoň co se nafty týče..... viděl bych to na ten ventil,vyndej ho a profoukni ho kompresorem a vyčisti to hrdlo kolem toho ventilu aby se ti tam nedostal bordel a dej ho z5 a uvidíš..... jo když budeš ten ventil vyndávat takové malé doporučení,odpoj baterku,aby se ti pak načetli nové data,no kdyby něco písni mi na u2u a dej u toho vyndávání bacha na těsnění..... Citovat
dosky Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 čau buri,byla to rada a že fotka je od tebe jsem tam napsal.Nám to fakt pomohlo.Díkec a zdar. Citovat
Burisek Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: dosky čau buri,byla to rada a že fotka je od tebe jsem tam napsal.Nám to fakt pomohlo.Díkec a zdar. jj v pohodě,od toho to tu je aby to pomáhalo,nic se neděje.....:super Citovat
rkarlos72 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Prozatím díky moc za rady, podívám se na to, snad ho tam někde najdu a nerozhasím to ještě víc než to je , v každém případě dám potom vědět:super [upravil dne 7.6.2009 rkarlos72] Citovat
rkarlos72 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Zdravím všechny, k tomu mému problému jsem chtěl dodat, že mi diagnostika píše \"ANOMALIE ABGASREINIGUNG\", takže něco s výfukovými plyny, domnívám se:myslim Citovat
rkarlos72 Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Tak jsem byl u mechanika, píchnul to na PC, moc toho nenamluvil, mazal nějaké závady a potom mi řekl, že to občas dělá, když je vykuchanej FAP, že do motoru se stříkně více aditiv a počítač si potom myslí, že je ucpanej FAP a hodí to do nouzovýho režimu , tak nevím, zatím jezdím a mám zase raketu:super Citovat
rkarlos72 Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 Asi vypadá, že ten mechanik je na h...o, už jsem tam zas, auto píše to samé a je opět v nouzovém režimu:bacha. V pondělí jedu na diagnostiku do dalšího servisu, kde opravují Peugeoty a Citroëny, tak uvidím. Někde jsem se tady dočetl o podobných problémech u stejného motoru jako mám já. V motoru, hned za chladičem jsou nějaké hadice od sání a po pravé straně jsou nějaké dva černé kloboučky (asi nějaké ventily) a z nich mi kape-prolíná olej, ikdyž ne moc, ale přeci. Zjistil jsem to, až když jsem našel pod autem kapky:myslim, nemohlo by to mít souvislost s mým problémem? Citovat
vlado-.m Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: dosky Rozobraty DRV Tak mi to nedalo a pozrel som sa ako to vyzera z vnutra, bez zastrcky- ta padla za obet [upravil dne 16.7.2009 vlado-.m] zmenseny 3.bmp Citovat
vlado-.m Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: dosky a mozna pricina castej vady DRV - troska hrdze, snad to vidno [upravil dne 16.7.2009 vlado-.m] Zmenseny11.bmp Citovat
vlado-.m Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: vlado-.m Původně zaslal: dosky a mozna pricina castej vady DRV - troska hrdze, snad to vidno [upravil dne 16.7.2009 vlado-.m] Este jedna... Zmenseny 3.bmp Citovat
rkarlos72 Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 To vlado: díky za foto drv ventilu, podívám se na to............., nafotím svůj motor a hodím to sem, snad oba myslíme to samé [upravil dne 18.7.2009 rkarlos72] Citovat
rkarlos72 Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Zdary lidi, tak já už opravdu nevím......., dnes jsem dal auto se shora uvedenými problémy do servisu, kde opravují Peugeoty a Citroëny, auto tam bylo od rána a odpoledne mi volal mechanik, že diagnostika neustále svítí a hlásí shora uvedenou hlášku :\"Anomalie abgasreinigung\", ale na počítači (jejich diagnostice) jim to žádnou vážnou závadu neukazuje, snad jen nějaké drobnější jako ohledně klimy apod. Ještě se s tím nesetkali a prý mají podezření na zásuvku diagnostiky, kterou jim proměřuje autoelektrikář a já jsem z toho auta už úpln v p..... Proto vás tímto prosím, jestli máte nějakou zkušenost, radu, člověka, který se nespoléhá jen na napíchnutí auta na diagnostiku, ale je to skutečný opravář, dejte mi prosím vědět, protože bych se nerad dočkal toho, že navždy zanevřu na značku Peugeot:xvul:bojim Citovat
HakTac Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Na P407 to dělal lamda sonda. Po výměně chodilo auto v pohodě. Na diagnostice to nic nehlásilo. Píšu jen poznatek a názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.