Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Ja bych klidne pro ne zajel,predem bych je musel objednat,ale muselo by se to vyplatit tam zajet,no a nejakou zaruku,ze si ty mracitka vsichni vyzvednou. Nebo zkusit je poslat postou,ale to by se musela urcit adresa a poslat penize,aby se nemuselo platit drahe postovne....

ace11 píšeš že by si pre tie mračítka kľudne išiel, viem poštovné z Nemecka by asi vyšlo draho. Keby si ich doviezol a potom poslal na dobierku na Slovensko tak by sme sa vedeli dohodnúť až by to bolo možné.:papa :papa :papa

Odesláno
Původně zaslal: jirka407

Podle mě to bude na nalepení 3D páskou.

Původně zaslal: King81

Tie predne mracitka su fakt huste. Kolko mozu stat? To sa tam nejako nacvakavaju?

A orientacna cena?

Odesláno

Myslím že cenu niekdo tu spomínal do 100 euro či sa mýlim...pomerne dosť :myslim

ale vyzerá to fakt dobre.... mna by tiež zaujímalo ako sa to nasadzuje...a či nebude vidieť rozdiel vo farbe...toho by som sa trochennn bál možno...

Odesláno

přesně tak, myslel jsem 3M páskou ... nějak jsem se přepsal

Původně zaslal: Brizan

Nemyslel si spíš 3M páskou? ;)

Původně zaslal: jirka407

Podle mě to bude na nalepení 3D páskou.

:super
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Nazdarek chlapi,obnovuji tohle tema,kdo by mel zajem o predni mracitka? Tady je cena i fotky http://www.french-power.com/product_info.php?info=p466_Scheinwerferblenden-407.html + pocitejte,ze se rozdeli postovny z Nemecka mezi vsechny a dalsi postovny,jak vam to budu posilat ja - samozrejme penize chci predem,nechci aby mi pak zustalo neco doma.... Do konce tydne mi napiste SZ a o vikendu tam budu psat a pak vypocitame presnou cenu :):papa:papa

co se tyce ceny,tak jsou docela drahy,kdo vi o levnejsich,tak urcite napiste...

[upravil dne 31/8/10 ace11]

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Tak trochu oprášim toto vlákno a prikladám foto.

Začalo to tak že som zbadal tieto mračítka na 407-mu a nedalo mi to originál tu http://www.french-power.com/TUNING/Tuning-fuer-Peugeot/Peugeot-407/Karosserie-Styling-1233/Scheinwerferblenden-FP-407--Das-Original-.html?XTCsid=6e08fe168c9f9159b94e0616353e52d8 sú moc drahé + dovoz + nastriekanie rátam tak od 140 hore. Už som bol v nejakých firmách kde by ich aj vyrobili na zákazku (potrebovali auto alebo len svetlá) až napokon sa to naťahovalo a nedalo mi to

tak po dlhej dobe hľadania a zisťovania som sa rozhodol že si tie mračítka vyrobím doma z laminátu a dám niekam nastriekať. Chvíľu to stagnovalo až sme okolo toho začali uvažovať s kamarátom tu na fóre s Jankom (DERT123) a takto sa to podarilo. Dnes to prišlo od lakýrnika.

Takže postupne budem prikladať foto ako sa to robilo doma.

post-27076-14109618671952_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...