Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokračuje dobře, s ohledem na počasí a absenci garáže není kde otisknout světla do formy, takže jakmile počasí dovolí může se pokračovat. Materiál už připravený je.

Odesláno

Přemo, mám teď nápad jak by to mělo jít otisknout i relativně zastudena. Chtěl bych se pokusit zatím na zkoušku o jedno světlo. Pokud se mi to podaří během víkendu tak bych už světla nepotřeboval a mohl pokračovat stejně i na druhém. I pak to bude dost práce protože z té negativní formy musí vzniknout pozitivní a pak vyzkoušet jestli to půjde vykuově vyfouknout...

Takže zatím se světly vydrž :papa

Odesláno

No kromě toho, že je to hnusný, jiná barva a loupe se to je to super práce :aut ale ten volant je hnusnější...

Já se k tomu o víkendu nedostal, ale tento víkend jsme měl jet na Moravu a nejedu tak sakra snad už to vyjde ;)

Odesláno

V tej karbónovej fólie by to nebolo ono moc by to kričalo, ale keby bola tá 3D fólia v tom istom farebnom odtieni ako má auto, bolo by to najjednoduchšie riešenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...