poldy Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 keby sme nevedeli o co ide tak nemame sancu uhadnut Citovat
Fredino Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 aby to tu nezhnilo tak ozivujem temu....kedy mi to posles??? [Edited on 17/10/12 18:44 by Fredino] Citovat
Marcel00 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 ako list? to bude jaka velka obalka to ani do schranky nevojde aj krabica do urcitych rozmerov sa da poslat ako list tak ako listova obalka sa da poslat ako balik... je na tebe co si vyberies a co je v danom momente vyhodnejsie... Citovat
koblih69 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Aktuální stav: z levé formy mám už jeden zkušební a jeden finální výrobek. Z pravé mám zkušební. Vypadá to OK, nějaké věci se doladí a šlo by to asi pustit ven. Výroba jednoho páru zabere přibližně týden ale vhledem k mojí škole a pracovnímu vytížení a pod počítejme spíš 14 dnů abych nesliboval nesplnitelné. Mračítka jsou laminátová, 2 vrstvy tkaniny hrubosti 100, bílá laminovací pryskyřice. Forma je jednostranná, takže rub (nalepený na světle) se musí vždy dobrousit + dotmelit drobnosti. Pokud má tedy někdo zájem můžu vyrobit i pro něj. Je s tím poměrně dost práce a příprava stála taky dost času a penízků takže tomu odpovídá cena. Ani materiál není zadarmo a formy nevydrží věčně…tak to prosím respektujte. Pokud má někdo zájem tak platí co jsem avizoval – 1000,- za pár který bude stříknutý v plniči. Pošlete mi prosím SZ a já zpět pošlu termín kdy by to mohlo být. S časem je to špatné, nechci žádné peníze předem, chci je splnit co jsem na začátku slíbil a jak to půjde tak to půjde. Citovat
RICHARD-407 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Nazdarek klikam a klikam a neviem sa doklikat na ziadnu adresu pripadne obchod kde by som zohnal mračitka na káááru. Čital som si forko a DERT123 si zohnal .možes my poradit kde ich zohnat. Citovat
stefano Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Judes si robil sám a aj pre DERTa. koblih má niečo rozrobené. Ešte jedna adresa: http://www.french-power.com/product_info.php?info=p466_Scheinwerferblenden-407.html Citovat
koblih69 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Nazdarek klikam a klikam a neviem sa doklikat na ziadnu adresu pripadne obchod kde by som zohnal mračitka na káááru. Čital som si forko a DERT123 si zohnal .možes my poradit kde ich zohnat. Dobrej dotaz Citovat
DERT123 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 tak ako pise stefano ... ja mam mracitka od Janciho(Judesa) Citovat
Judes Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Forma bolo svetlo na aute, ak bi si hladal tak to nájdeš na tretej strane . Citovat
RICHARD-407 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Nazdar Judes pozrel som si tvoje foto ako si vyrobil na káááru mračitka.Je to machrovina.A klobuk dolu za skvele odpracovanu robotu. Mal by som aj ja zaujem o mračitka jasan ak by si neprotestoval. Mam čiernu kááru 407 sedan (čierna metaliza). No ak by si mal zaujem my takto vypomoct budem rad. Napiš a dohodneme sa... Ozaj ja šupnem sem foto svojej káári.skušal som to a nejak som z toho mimo.skušal som to ukladat aj ako avatar ale bez nadeje. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Přéma už se těší ... mno... ako tak pozeram, asi by som ich zakoncil zarovno kapoty, nie tej prednej masky Judes to ma zakoncene tak akurat ale kolko ludi tolko chuti Citovat
davidekcz Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Nazdar Judes pozrel som si tvoje foto ako si vyrobil na káááru mračitka.Je to machrovina.A klobuk dolu za skvele odpracovanu robotu. Mal by som aj ja zaujem o mračitka jasan ak by si neprotestoval. Mam čiernu kááru 407 sedan (čierna metaliza). No ak by si mal zaujem my takto vypomoct budem rad. Napiš a dohodneme sa... Ozaj ja šupnem sem foto svojej káári.skušal som to a nejak som z toho mimo.skušal som to ukladat aj ako avatar ale bez nadeje. Když ti to nepůjde, hoď mi to na mejl a já ti to sem šupnu Citovat
koblih69 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Přéma už se těší ... mno... ako tak pozeram, asi by som ich zakoncil zarovno kapoty, nie tej prednej masky Judes to ma zakoncene tak akurat ale kolko ludi tolko chuti Asi nechápu, Judes je má užší, ale tyhle nejsou hotové... ale končí ve stejném místě, ne Citovat
Judes Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Nazdar Judes pozrel som si tvoje foto ako si vyrobil na káááru mračitka.Je to machrovina.A klobuk dolu za skvele odpracovanu robotu. Mal by som aj ja zaujem o mračitka jasan ak by si neprotestoval. Mam čiernu kááru 407 sedan (čierna metaliza). No ak by si mal zaujem my takto vypomoct budem rad. Napiš a dohodneme sa... Ozaj ja šupnem sem foto svojej káári.skušal som to a nejak som z toho mimo.skušal som to ukladat aj ako avatar ale bez nadeje. Musím ťa sklamať, nemám tie mračítka na čom urobil a na takúto robotu je už zima. Ak sem do príspevkov chceš vložiť obrázky tak tu je postup. Obrázok musí biť MAX veľkosti 250kb a rozmeru 1024x786, vložíš ho tak že dáš odpovedať alebo upraviť príspevok na spodku do okienka príloha vložíš ten obrátok a dáš odpovedať. A do \"avataru\" tu. Citovat
Judes Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 koblih69 budš ich mať rovnako ako ja od tej kapoty, možno sa mi to len zdá ale to na pravom svetle je asi trochu posunuté dolu ku stredu masky. Marcel pravdepodobne narážal nato. Za mňa [upravil dne 28/10/12 22:15 od Judes] Citovat
pežotík Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Přéma už se těší ... Ja taky:super. jinak koukam ,mas stejnou barvu auta ,jak ja:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.