Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ako list? to bude jaka velka obalka :D to ani do schranky nevojde :D

aj krabica do urcitych rozmerov sa da poslat ako list tak ako listova obalka sa da poslat ako balik...

je na tebe co si vyberies a co je v danom momente vyhodnejsie... ;)

Odesláno

Aktuální stav:

z levé formy mám už jeden zkušební a jeden finální výrobek. Z pravé mám zkušební. Vypadá to OK, nějaké věci se doladí a šlo by to asi pustit ven. Výroba jednoho páru zabere přibližně týden ale vhledem k mojí škole a pracovnímu vytížení a pod počítejme spíš 14 dnů abych nesliboval nesplnitelné.

Mračítka jsou laminátová, 2 vrstvy tkaniny hrubosti 100, bílá laminovací pryskyřice.

Forma je jednostranná, takže rub (nalepený na světle) se musí vždy dobrousit + dotmelit drobnosti. Pokud má tedy někdo zájem můžu vyrobit i pro něj. Je s tím poměrně dost práce a příprava stála taky dost času a penízků takže tomu odpovídá cena. Ani materiál není zadarmo a formy nevydrží věčně…tak to prosím respektujte. Pokud má někdo zájem tak platí co jsem avizoval – 1000,- za pár který bude stříknutý v plniči. Pošlete mi prosím SZ a já zpět pošlu termín kdy by to mohlo být. S časem je to špatné, nechci žádné peníze předem, chci je splnit co jsem na začátku slíbil a jak to půjde tak to půjde.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdarek klikam a klikam a neviem sa doklikat na ziadnu adresu pripadne obchod kde by som zohnal mračitka na káááru.

Čital som si forko a DERT123 si zohnal .možes my poradit kde ich zohnat.

Odesláno
Nazdarek klikam a klikam a neviem sa doklikat na ziadnu adresu pripadne obchod kde by som zohnal mračitka na káááru.

Čital som si forko a DERT123 si zohnal .možes my poradit kde ich zohnat.

Dobrej dotaz :D

Odesláno

Nazdar Judes pozrel som si tvoje foto ako si vyrobil na káááru mračitka.Je to machrovina.A klobuk dolu za skvele odpracovanu robotu.

Mal by som aj ja zaujem o mračitka jasan ak by si neprotestoval.

Mam čiernu kááru 407 sedan (čierna metaliza).

No ak by si mal zaujem my takto vypomoct budem rad.

Napiš a dohodneme sa...

Ozaj ja šupnem sem foto svojej káári.skušal som to a nejak som z toho mimo.skušal som to ukladat aj ako avatar ale bez nadeje.

Odesláno
Nazdar Judes pozrel som si tvoje foto ako si vyrobil na káááru mračitka.Je to machrovina.A klobuk dolu za skvele odpracovanu robotu.

Napiš a dohodneme sa...

Ozaj ja šupnem sem foto svojej káári.skušal som to a nejak som z toho mimo.skušal som to ukladat aj ako avatar ale bez nadeje.

Když ti to nepůjde, hoď mi to na mejl a já ti to sem šupnu ;)

Odesláno
Přéma už se těší ... ;)

mno... ako tak pozeram, asi by som ich zakoncil zarovno kapoty, nie tej prednej masky :) Judes to ma zakoncene tak akurat :)

ale kolko ludi tolko chuti :)

Asi nechápu, Judes je má užší, ale tyhle nejsou hotové... ale končí ve stejném místě, ne :myslim

Odesláno

Napiš a dohodneme sa...

Musím ťa sklamať, nemám tie mračítka na čom urobil a na takúto robotu je už zima.

Ak sem do príspevkov chceš vložiť obrázky tak tu je postup.

Obrázok musí biť MAX veľkosti 250kb a rozmeru 1024x786, vložíš ho tak že dáš odpovedať alebo upraviť príspevok na spodku do okienka príloha vložíš ten obrátok a dáš odpovedať.

A do \"avataru\" tu.

Odesláno

koblih69 budš ich mať rovnako ako ja od tej kapoty, možno sa mi to len zdá ale to na pravom svetle je asi trochu posunuté dolu ku stredu masky. Marcel pravdepodobne narážal nato. Za mňa :super

[upravil dne 28/10/12 22:15 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...