dravec Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 už jste to viděli, kluci na 307 dělají češtinu, vypadá to dobře, tak doufám, že to dotáhnou, držím jim palce [upravil dne 5.6.2009 dravec] [upravil dne 5.6.2009 dravec] Citovat
dravec Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 více na http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=54233&page=1 Citovat
Laďa Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Už je to hotové a můžeš si to nechat předělat čti lépe a hledej. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=55386&page=1 Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 je hotova a prej super ja zkusenost nemam Citovat
janecek Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 dneska jsem si byl nechat nahrát tu češtinu zatim můžu říct super Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Je hotová a otestováná komplet CZ verze RT3 s monochrom displayem. Can i Van Citovat
Guest michtill Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Nechal jsem si to udělat od blueking.cz za 2000 Kč. Přijeli a udělali mi to na místě. Nedostal jsem tedy žádné cd, asi abych to nešířil.... Zatím vše super a týpek, co mluví navigaci, je docela řízek - taková moravština \"na rozcesti zaboč vlevo, ....zaboč vlevo\" Česky není akorát čtení sms a hlasové ovládání. Citovat
Katto77 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 rozdil jejich a nasi cestiny do navigace je ten ze oni maji pouze verzi CAN pro velkou barevnou obrazovku A co se textu tyka tak mi je mame v plnem zneni a oni je zkracuji do delky anglictiny. napr: Leve predni dvere otevrene --- LP dvere otevrene [upravil dne 27/7/09 Katto77] Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Já to mám tady od kluků....Katta a Milhause:papa a naprostá spokojenost.....:potlesk Citovat
somira Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 ... tak jsem jel dnes do Kolína s aglickým komentářem a zpět už mě naváděl něžný český hlas.... ano, ano, už mám také počeštěno a klobouk dolů, je to super:mrk:mrk:mrk Citovat
Guest michtill Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Něžný hlas? Mě naviguje nějaký moravák... ten hlas se hodí k tomu, že mě občas protáhne únikovejma cestama - asi pro případ útěku před policií...bo co. Tuhle mě protáhl lesem a pak průjezdem pod nějakou starou vojenskou nemocnicí... fakt síla, ale nakonec jsme vyjeli, kde bylo potřeba. Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: somira ... tak jsem jel dnes do Kolína s aglickým komentářem a zpět už mě naváděl něžný český hlas.... ano, ano, už mám také počeštěno a klobouk dolů, je to super:mrk:mrk:mrk Tak konečně... Ti to trvalo než si se stavil. Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: michtill Něžný hlas? Mě naviguje nějaký moravák... ten hlas se hodí k tomu, že mě občas protáhne únikovejma cestama - asi pro případ útěku před policií...bo co. Tuhle mě protáhl lesem a pak průjezdem pod nějakou starou vojenskou nemocnicí... fakt síla, ale nakonec jsme vyjeli, kde bylo potřeba. add 1 -To je to, čemu jsme se chtěli z Kattem při tvorbě hlasu vyhnout. Myslím , že nám se to podařilo. add 2 -Máš nastaveno v kriteriích vypočtu trasy, krátkou nebo vzdálenost/čas. Někdy to opravdu vybere skoro polňačku. Ja jezdím z 99% na výpočet trasy nejrychlejší. Citovat
enx Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Zdravim. Tak komu by sa nechcelo alebo sa mu neda zajst do Ciech pre prehratie cestiny nech sa mi ozve na SZ alebo email a dohodneme termin a miesto. Ako bonus dostanete aktualnu verziu map 2008/2009. Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 O víkendu pá-ne budu na severní moravě Ostrava - okolí. Kdyby někdo chtěl počeštit RT3. GSM 605 886673 Citovat
pro-fil Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Paráda. Jsem z Frýdku to je 15 km od Ostravy. Mněl bych zájem i o mapy ČR. Doufám že to půjde počeštit, protože mi jeden člověk tvrdil, že můj nejde. No uvidíme. Určitě se ozvu na mobil. Tak už to mám a je to bomba. Nejen že mi Milhaus povýšil verzi, ale dal i mnoho užitečných rad. Neváhejte a počešťujte. Rádio teď umí i mp3. Ještě jednou dííík. [upravil dne 10/8/09 pro-fil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.