Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

už jste to viděli, kluci na 307 dělají češtinu, vypadá to dobře, tak doufám, že to dotáhnou, držím jim palce

[upravil dne 5.6.2009 dravec]

[upravil dne 5.6.2009 dravec]

post-0-14109607438816_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nechal jsem si to udělat od blueking.cz za 2000 Kč.

Přijeli a udělali mi to na místě. Nedostal jsem tedy žádné cd, asi abych to nešířil....

Zatím vše super a týpek, co mluví navigaci, je docela řízek - taková moravština \"na rozcesti zaboč vlevo, ....zaboč vlevo\"

Česky není akorát čtení sms a hlasové ovládání.

Odesláno

rozdil jejich a nasi cestiny do navigace je ten ze oni maji pouze verzi CAN pro velkou barevnou obrazovku

A co se textu tyka tak mi je mame v plnem zneni a oni je zkracuji do delky anglictiny.

napr: Leve predni dvere otevrene --- LP dvere otevrene

[upravil dne 27/7/09 Katto77]

Odesláno

... tak jsem jel dnes do Kolína s aglickým komentářem a zpět už mě naváděl něžný český hlas.... ano, ano, už mám také počeštěno a klobouk dolů, je to super:mrk:mrk:mrk

Odesláno

Něžný hlas? Mě naviguje nějaký moravák... ten hlas se hodí k tomu, že mě občas protáhne únikovejma cestama - asi pro případ útěku před policií...bo co. Tuhle mě protáhl lesem a pak průjezdem pod nějakou starou vojenskou nemocnicí... fakt síla, ale nakonec jsme vyjeli, kde bylo potřeba.

Odesláno
Původně zaslal: somira

... tak jsem jel dnes do Kolína s aglickým komentářem a zpět už mě naváděl něžný český hlas.... ano, ano, už mám také počeštěno a klobouk dolů, je to super:mrk:mrk:mrk

Tak konečně... Ti to trvalo než si se stavil. :D

Odesláno
Původně zaslal: michtill

Něžný hlas? Mě naviguje nějaký moravák... ten hlas se hodí k tomu, že mě občas protáhne únikovejma cestama - asi pro případ útěku před policií...bo co. Tuhle mě protáhl lesem a pak průjezdem pod nějakou starou vojenskou nemocnicí... fakt síla, ale nakonec jsme vyjeli, kde bylo potřeba.

add 1 -To je to, čemu jsme se chtěli z Kattem při tvorbě hlasu vyhnout. Myslím , že nám se to podařilo.

add 2 -Máš nastaveno v kriteriích vypočtu trasy, krátkou nebo vzdálenost/čas. Někdy to opravdu vybere skoro polňačku. Ja jezdím z 99% na výpočet trasy nejrychlejší.

Odesláno

Zdravim.

Tak komu by sa nechcelo alebo sa mu neda zajst do Ciech pre prehratie cestiny nech sa mi ozve na SZ alebo email a dohodneme termin a miesto. Ako bonus dostanete aktualnu verziu map 2008/2009.

Odesláno

Paráda. Jsem z Frýdku to je 15 km od Ostravy. Mněl bych zájem i o mapy ČR. Doufám že to půjde počeštit, protože mi jeden člověk tvrdil, že můj nejde. No uvidíme. Určitě se ozvu na mobil.:super

Tak už to mám a je to bomba. Nejen že mi Milhaus povýšil verzi, ale dal i mnoho užitečných rad. Neváhejte a počešťujte. Rádio teď umí i mp3. Ještě jednou dííík.:super

[upravil dne 10/8/09 pro-fil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...