vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak se přiznejte,kdo z vás bude trávit víkend v Pardubicích http://www.aviatickapout.cz/ Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 já určitě ne,letadla nejsou moje hobby:bojim:D:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Ty jo, o tomhle jsem neměl tušení, sakra, to je velký lákadlo! Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Sem to v plánu měl,ale musim makat,takže nic Citovat
MirasCC Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak to díky za tip, já pak dám vědět, jak tam bylo a zveřejním někde fotky To budeš makat fakt celej víkend? Ani na otočku se nestavíš? Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Sehnal sem makačku mimo město docela z neruky,a dneska sem měl pracovní omluvenku(trhali zoubek) a tak budu muset směnu napracovat,jelikož je práce hodně a jeden makáč marodí,budeme muset ve dvou zajít do rachoty i dopoledne v neděli,asi takle:) Citovat
Driver Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Škoda, že jsem to nevěděl dřív. O víkendu už vyrážíme s přítelkyní na chatu. To by se asi tvářila kysele kdybych jí řekl, že pojedeme na Liberec přes Pardubice Jinak bych odložil odjezd o den. Tak sem potom někdo dejte pár fotek ať vidím o co jsem přišel. Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jestli se někam o víkendu vypravím, tak spíš SEM. Citovat
MirasCC Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Hlásím úspěšný návrat z akce. Počasí bohužel vůbec nepřálo, letovej program doznal značných redukcí. I tak toho bylo ale k vidění jak ve vzduchu, tak na stojánce dost, výletu tam nelituju. Pár nejzajímavějších videí jako ochutnávka, fotky a další videa ještě projdu, upravím a uploadnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.