Cyklon Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Včera jsem WAPkou čistil nánosy oleje na převodovce a zjistil jsem, že to tam prská z toho kloboučku plnicího otvoru převodovky. Zapatlaná je tak převodovka, skříň řízení, rám motoru i všechno kolem a myslím celkem zbytečně Citovat
pastorek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Zrejme myslíš odvetrávací otvor v hornej časti prevodovky. S tým nič neurobíš. Olej i vdruch v prevodovke sa teplom rozťahujú preto tam musí byť. Keby bol upchatý tak vzniknutý tlak by sa snažil unikať cez tesnenia a guferá čo je väčší problém. Jeden známy použil na ten ventilček kúsok molitanu a ten občas vypral v benzíne. Citovat
Cyklon Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: pastorek Zrejme myslíš odvetrávací otvor v hornej časti prevodovky. S tým nič neurobíš. Olej i vdruch v prevodovke sa teplom rozťahujú preto tam musí byť. Keby bol upchatý tak vzniknutý tlak by sa snažil unikať cez tesnenia a guferá čo je väčší problém. Jeden známy použil na ten ventilček kúsok molitanu a ten občas vypral v benzíne. Přesně tak, taky jsem myslel použít kousek molitanu: jednak to nebude tolik prskat olej ven a navíc, když to \"dejchá\", tak to nebude přisávat prach atd. Citovat
Rejty Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ucpavat v zadnem pripade...me z toho normalne tekl olej,,,,,kdyz se to zahralo,tak to z toho cakalo......reseni bylo vymenit olej v prevodovce....stalo to litr a tedka ani kapicka:)tak jak ma byt:) Citovat
Cyklon Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Rejty ucpavat v zadnem pripade...me z toho normalne tekl olej,,,,,kdyz se to zahralo,tak to z toho cakalo......reseni bylo vymenit olej v prevodovce....stalo to litr a tedka ani kapicka:)tak jak ma byt:) Počkej, tak tomu vůbec nerozumím - když se vymění olej v převodovce, tak to přestane cákat ? Mimochodem olej v převodovce se ani měnit nemá (resp. nemusí). Citovat
Žampión Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 To už jsem taky slyšel,že olej v převodovce se nemění,ale stejně jsem ho vyměnil a udělal jsem dobře,pač když jsem ho vypouštěl,měl opravdu zvláštní konzistenci.Cáká ti to ven,protože je nějakej špatnej olej a tlakuje nebo pění.Dopiručuji dát tam Total.Já osobně jsem sním nadmíru spokojen. Citovat
Rejty Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 jou ja to zapomel dodat ..omlouvam se...me olej penil,protoze tam byl spatnej z posledni servisni prohlidky,proste nechapu cotam kdo nalil...tetka je tam TOTAL co tam patri a je to v klidu:P Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 ten ovzdušnovák rosí když je špatný olej,nebo je ho moc... dá se vytočit redukce na závit ovzdušnováku a osazení na hadici--ta se vyvede nad převodovku,takže olej nezasírá převodovku Citovat
Fakir Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Cyklon Počkej, tak tomu vůbec nerozumím - když se vymění olej v převodovce, tak to přestane cákat ? Mimochodem olej v převodovce se ani měnit nemá (resp. nemusí). To není pravda. Výrobce sice tvrdí, že je tam \"celoživotní\" náplň, ale on počítá s životností auta pět let, což je v našich podmínkách trochu nepředstavitelné, neb se u nás auta vyměňují mnohem později, než jednou za pět let. A těch pět let je navíc počítáno s normálním každodenním užíváním běžnými uživateli. U takového auta můžeš klidně jednou za čtyři roky ten olej vyměnit, ono to té převodovce jen prospěje. A úplně jiná věc je, pokud jsi příznivcem sportovní jízdy a sem tam to pořádně proženeš. Řadíš ve vysokých otáčkách, což nadměrně namáhá synchrony, přenášíš přes zuby plný krouťák motoru po mnohem delší dobu, než obvykle - převodovka pracuje neustále s maximální zátěží. V takovém případě získává pravidelná péče o převodový olej úplně jiný význam, než u městského vozítka. Citovat
Cyklon Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Jasně, určitě se vyplatí investovat cca 600 korun do toho oleje (myslím, že Total 80W/75 - doporučený výrobcem), než riskovat odchod převodovky. Ozzy1956: to je výborný nápad vyvést odvzdušnění nasazenou svislou hadičkou. Pak to zaručeně cákat nebude. [upravil dne 8/6/09 Cyklon] Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Nebude to cákat na prevodovku ale niekde inde. V princípe by ten otvor mal slúžiť iba na dilatáciu objemu oleja pri zmenách teploty. Nakoľko unikajúce výpary sú mastné tak sa okolo neho vytvorí mastný fľak. Teoreticky by nasadenie hadičky a prepojenie s odvetraním motora malo vyriešiť problém so zaolejovaním okolia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.