Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci, Mam v plane kupit ojazdene auto. Rocne planujem najazdit okolo 15 000 km. Rozhodujem sa medzi 307 a Focusom. Rozpocet +- 7000 €. Rok vyroby 2005 a mladsie. Najazdenych pod 100 000 km. 307-ka po facelifte je nadherne auto ale citam ze najporuchovejsi peugeot. Dost ludi ma od neho odhovara a priklana sa k Focus-u. Jeden vazny adept je tu http://peugeot-307.autobazar.eu/16-hdi-premium-id1006312.html. Co vy na to?

Vdaka za kazdu reakciu.

Odesláno

1. 307 po faceliftu je na tom o dost líp co se týče kvality

2. tady těžko budeš hledat odpověd na Peugeot / Ford, kdyby jsi se třeba ptal na rozdíly 307 , třeba v motorizaci

3. auto z bazaru bych já nikdy nekoupil, pokud nechceš nové, zajed do značky a vyber si, předváděcí, výkup po leasingu atd.

Odesláno

Ahoj,

307 mám teprve rok ( r.v.04 ) a bez jediného problému. Takové ty žvásty o tom jaké auto je nejporuchovější ty miluju.... pokud koupíš Focuse asi na tom nic nezkazíš, také jsem se mezi těmito dvěmi rozhodoval, ale nakonec jsem koupil 307 a jsem velice spokojen. Toť můj názor. Přeji hodně štestí, vyber dobrý kousek.

Odesláno

tak 307 nebo fokus je asi logicka volba, ty auta jsou ve stejny tride. Taky jsem se rozhodoval zda 307 ci fokus a nakonec to vyhrala predvadecka 308 :) (pravda koukal jsem po skoro novym aute...) O fokusu se rika ze ma vyborny jizdni vlastnosti. Z venku pekny ale ten interier je takovej dost jednoduchej a relativne lacinej. Kdyz se podivas do peugeota, tak zvenku pekny a interier taky prijemnej

Odesláno

Pokud se nepletu, tak v poslední době je na tom ve statistikách Focus se spolehlivostí docela mizerně. Stejně jako další modely od Fordu. Například S-max úplně propadl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...