Dave_k Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Já bych se toho tak nebál. Jestli chceš tak občas (2x měsíčně) bývám v Brně. Tak se můžeme domluvit, někde sejít a udělat rozborku, zborku. Citovat
genzer Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 niceho se bat nemusis,vymenis to sam.ja ani neodpojuji baterku,staci nemit klice v zapalovani.jak rikaji ostatni,z auta z roku 98 se ti ten krouzek nehodi,pac ty budes mit dva konektory,jeden na airbag a druhy na klakson:super.vymena krouzku je tak na max. 10min..sundas dva srouby zezadu,odpojis bag,sundas volant a pod nim je ten krouzek ,drzi na 3 sroubkach,vymenis ho ,nasadis volant a bag a mas hotovo:) [upravil dne 4/6/09 genzer] Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Hlavne bacha aby si neodtrhol klakson ako ja Inak auto pekne, prajem vela stastnych km a vitaj medzi nami Citovat
Devr Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 No dnes mi říkal jeden mechoš co dělá škodovky, že novej kroužek se přesně nasadí a něco se tam ulomí a je tam přesně jak má být. U starého prý neví jak bych to přesně nasadil, aby to chodilo přesně na obě strany a neurval to. JE TO JINAK U PEUGETU? Můžu teda koupi starší? Citovat
genzer Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 muzes koupit starsi bez problemu,ono je to rozdeleny na zhroba 6 otacek,takze s tim budes kroutit treba do leva az na konec a pak si odpocitac tri otacky do prava a jses na pulce;)je to jednoduchy,staci u toho myslet:D Citovat
Burisek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 vítej v klubu,je to krasavec !! :super Citovat
Devr Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Tak pravě jsem se dozvěděl, že ten kroužek byl dávanej asi před rokem úplně novej origoš a není na něm ani moc najeto. Tak to přece nemohl odejít zase. Ale přece jen se to rožne při pravém natočení volantem...divný.....že by to chtělo vyčistit Citovat
jozefsv Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 krasna farba,asi preto ze mam rovnaku:superstav podla foto paradny.gratulacia Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Taky gratuluju k rozhodnutí \"udělat si radost\" a doufám, že radost i hodně dlouho vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.