Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych se toho tak nebál. Jestli chceš tak občas (2x měsíčně) bývám v Brně. Tak se můžeme domluvit, někde sejít a udělat rozborku, zborku. ;)

Odesláno

niceho se bat nemusis,vymenis to sam.ja ani neodpojuji baterku,staci nemit klice v zapalovani.jak rikaji ostatni,z auta z roku 98 se ti ten krouzek nehodi,pac ty budes mit dva konektory,jeden na airbag a druhy na klakson:super.vymena krouzku je tak na max. 10min..sundas dva srouby zezadu,odpojis bag,sundas volant a pod nim je ten krouzek ,drzi na 3 sroubkach,vymenis ho ,nasadis volant a bag a mas hotovo:)

[upravil dne 4/6/09 genzer]

Odesláno

No dnes mi říkal jeden mechoš co dělá škodovky, že novej kroužek se přesně nasadí a něco se tam ulomí a je tam přesně jak má být.

U starého prý neví jak bych to přesně nasadil, aby to chodilo přesně na obě strany a neurval to.

JE TO JINAK U PEUGETU? Můžu teda koupi starší?

Odesláno

muzes koupit starsi bez problemu,ono je to rozdeleny na zhroba 6 otacek,takze s tim budes kroutit treba do leva az na konec a pak si odpocitac tri otacky do prava a jses na pulce;)je to jednoduchy,staci u toho myslet:D

Odesláno

Tak pravě jsem se dozvěděl, že ten kroužek byl dávanej asi před rokem úplně novej origoš a není na něm ani moc najeto. Tak to přece nemohl odejít zase.:myslim

Ale přece jen se to rožne při pravém natočení volantem...divný.....že by to chtělo vyčistit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...