Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pažouti.Vím že toto téma už tu asi bylo hodněkrát.Mám 306ku 1,4 benzín a před měsícem jsem si vyměnil svíčky.Né že by to nějak zlobilo,ale jen tak.Byly tam ještě origo a dal jsem tam Brisky.Do té doby mi to papalo hezkých 6 litrů na 100.Po výměně 10 litrů.Chtěl jsem tam dát ty starý,ale já vůl:grr jsem je vyhodil.Můžete mi prosím poradit jaké tam mam dát.Jak kvalitní tak cenově nenáročný:papa

Odesláno
Původně zaslal: wooody

to snad ani neni mozny 4 litry svickama

Není.

bačus: Tu spotřebu spočítal palubní počítač, nebo ty podle tankování?

Odesláno

woody: ok.

bačus: změnilo se ještě něco kromě svíček? Svíčky fakt nemůžou udělat čtyři litry. Za předpokladu normální jízdy by to bylo strašně bohatý a to nedovolí lambda sonda. Nemá někdo v okolí univerzální diagnostiku, že by ti to napích a podíval se do paměti závad?

Odesláno

Taký rozdiel v spotrebe by bolo určite poznať i na chode motora. To bude najskôr zle vypočítané.

Tepelná hodnota sviečky môže ovplyvniť spotrebu ale určite nie o 70%.

Edit: Správne sviečky ti podľa typu motora poradia v každej predajni podľa katalógov výrobcov. Každý výrobca robí viacej prevedení ale uvediem iba ten základ.

Napríklad NGK - BCPR5S, BOSCH Super 0 242 235 666

[upravil dne 2/6/09 pastorek]

Odesláno

motor jde stejně.jěště jsem si vzpoměl,že když jsem sundaval gumovou ochranu ze svíčky, tak na tý svíčce zůstala pružina,která byla vevnitř,je možný,že jsem utrhl ten drát vevnitř toho kabelu,ale vliv na chod motoru to nemělo

Odesláno

Já bych to viděl jasně:

\"Kurňa, dal jsem nový svíčky, dal jsem novej vzducháč\" Teď to musí lítat. Hnnn wole Hnnn wole Hnnn ... No a spotřeba 10litrů na 100km je na světě :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...