bačus Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Ahoj Pažouti.Vím že toto téma už tu asi bylo hodněkrát.Mám 306ku 1,4 benzín a před měsícem jsem si vyměnil svíčky.Né že by to nějak zlobilo,ale jen tak.Byly tam ještě origo a dal jsem tam Brisky.Do té doby mi to papalo hezkých 6 litrů na 100.Po výměně 10 litrů.Chtěl jsem tam dát ty starý,ale já vůl:grr jsem je vyhodil.Můžete mi prosím poradit jaké tam mam dát.Jak kvalitní tak cenově nenáročný Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 to snad ani neni mozny 4 litry svickama Citovat
Fakir Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: wooody to snad ani neni mozny 4 litry svickama Není. bačus: Tu spotřebu spočítal palubní počítač, nebo ty podle tankování? Citovat
Fakir Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 woody: ok. bačus: změnilo se ještě něco kromě svíček? Svíčky fakt nemůžou udělat čtyři litry. Za předpokladu normální jízdy by to bylo strašně bohatý a to nedovolí lambda sonda. Nemá někdo v okolí univerzální diagnostiku, že by ti to napích a podíval se do paměti závad? Citovat
bačus Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 měnil jsem ještě vzduch. filtr jinak nic.Na tu diagnostiku se chystám.uvidim co miřeknou Citovat
bačus Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 tu spotřebu jsem si spočítal sám.tankoval jsem 20l a ujel 200km Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 to je divný, vzducháč by na to taky neměl mít takovej vliv..... Citovat
pastorek Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Taký rozdiel v spotrebe by bolo určite poznať i na chode motora. To bude najskôr zle vypočítané. Tepelná hodnota sviečky môže ovplyvniť spotrebu ale určite nie o 70%. Edit: Správne sviečky ti podľa typu motora poradia v každej predajni podľa katalógov výrobcov. Každý výrobca robí viacej prevedení ale uvediem iba ten základ. Napríklad NGK - BCPR5S, BOSCH Super 0 242 235 666 [upravil dne 2/6/09 pastorek] Citovat
bačus Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 motor jde stejně.jěště jsem si vzpoměl,že když jsem sundaval gumovou ochranu ze svíčky, tak na tý svíčce zůstala pružina,která byla vevnitř,je možný,že jsem utrhl ten drát vevnitř toho kabelu,ale vliv na chod motoru to nemělo Citovat
MJSytic Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Já bych to viděl jasně: \"Kurňa, dal jsem nový svíčky, dal jsem novej vzducháč\" Teď to musí lítat. Hnnn wole Hnnn wole Hnnn ... No a spotřeba 10litrů na 100km je na světě :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.