Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vetsinou je vzadu treba vymenit i prasatka, takze pocitej vic, komplet zadek cca 5000 + predek 4000 pokud to budes delat sam se znackama jako ATE nebo Ferodo

pozor pri odzvdusnovani, pokud auto ma ABS? mela by se odpojit baterie, aby se uzavrely ventily ABS jednotky, pokud se do ni dostane vzduch, pak se da odzvdusnit jedine v servisu napojena na diagnostiku

[upravil dne 3/6/09 Ferry]

Odesláno

Dakujem za rady ,,, asi s tim pojdem k mechanikovy bo taketo veci som este nerobil ,,,, mam tam aj ABS , tak abi som nieco nepos..l ,,, uvidime ako sa to podari ,,,, diki :super

Odesláno

Včera jsem měnil kotouče i destičky na předku, oboje ferodo, koupeno přes levneautodily.cz, vyšlo to na trojku. Měnil jsem si je sám.

Odesláno
Původně zaslal: jp

Včera jsem měnil kotouče i destičky na předku, oboje ferodo, koupeno přes levneautodily.cz, vyšlo to na trojku. Měnil jsem si je sám.

to si pozrem ci poslu aj dieli na slovensko ,,,,diki

Odesláno

JJ dával sem to sem já a zarazil mě ten rozměr tak sem je zatím neobjednával. a byl sem na služební cestě takže bych na to neměl ani čas:( tak ted už je asi objednám:)

[upravil dne 5/6/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: jaruno2

Původně zaslal: jp

to si pozrem ci poslu aj dieli na slovensko ,,,,diki

Ahoj jaruno2

Pozrel som tú adresu nižšie uvedenú, na naše \"lováše\" by to vyšlo cca 120 €

Odesláno

diskuze ohledne vrtane/drazkove/obycejne kotouce probihala treba zde na konci tematu je to docela dobre rozebrane

Jinak pokud mas kotouce 260mm, doporucuji z vlastni zkusenosti zmenu na 283mm z 2.0 16V a silnejsich modelu, je to docela znat

[upravil dne 8/6/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...