Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no jo, ale straki007 je trochu z ruky, tady na to máme taky maníky, jen jsem chtěl vědět jak je to s těma světlama, zrcátkama a tak...... Prostě to (mansterovi) dodrbali :D , ale určitě se na to optám (radši).

Odesláno
no jo, ale straki007 je trochu z ruky, tady na to máme taky maníky, jen jsem chtěl vědět jak je to s těma světlama, zrcátkama a tak...... Prostě to (mansterovi) dodrbali :D , ale určitě se na to optám (radši).

Koukal jsi na jeho stránky nabízí služby u zákazníka:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tady u nás v Přerově, měl jsem to domluvený za darmo protislužbou. Jel jsem s tím jenom asi 10 kilometrů a už bylo šero, tak to zitra testnu a kdyby to hulilo nějak moc tak by mi to předělal to by nebyl problém. Tož uvidím.

Odesláno

dneska přečipováno a už kouří jen minimálně (skoro vůbec), výkon asi 100kw, ale to jen tak odhadem přesně to prostě nevím na válcích jsem nebyl. Jinak mě hooodně překvapila spotřeba 6.7 jsem tam nikdy nedostal (60% město a zbytek mezi dědinama) to jsem jezdi uplně normálně ne na spotřebu. jinak jsem se pohyboval nad 8 litry. Tak uvidíme jak se to dál projeví. Dá vám vědět.:roker

Odesláno

Chápu to dobře, že to první přečipování kouřilo a tohle je druhý pokus a už to nekouří? Ne víš jaký je v tom čipnutí rozdíl? To dělali nějak zkusmo? Zajímá mě to, protože o čipu taky uvažuju. Pokud to opravdu sníží spotřebu při stejném stylu ježdění, tak bych do toho šel.

Odesláno

No asi se mu nepovedla davka nafty a proto ten kour.....

I pri FAPoff se nekdy nepovede poradne vypnout limiter a taky mozna pricina.....

Ale to asi chiper neprozradil kde \"udelal chybu\":D:D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...