kalio306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 ahoj všetci neda sa niečo robit s hmlou v reflektoroch nejak to vytesnit alebo niečo na nove nemam Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Vysuš, utesni silíkónom a skontroluj, či tesní krytka žarovky vzadu. Citovat
306gti6 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Mne to robylo tiez,spravil som to tak ze som zozadu pootvoril kryt ziarovky aby to malo kaj ist von a hotovo:aut Citovat
RichVa Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: kalio306 ahoj všetci neda sa niečo robit s hmlou v reflektoroch nejak to vytesnit alebo niečo na nove nemam Mám model 2000 ... čirá optika. 1. sundat světlo z auta 2. opatrně nožem odříznout stávající těsnění mezi \"sklem\" a parabolou 3. očistit styčné plochy 4. vyfoukat parabolu i \"sklo\" od vlhkosti ..... hlavně na lesklé plochy paraboly nesahej rukama 4. lehce napatlat silikonem z pistole (já tam dal klasický bílý) 5. přitlačit a stáhnout .... já to stáhnul páskou 6. počkat tak den až řádně vytvrdne 7. šup s tím zpět na autí a seřídit světla PS: Já to dělal předloni na podzim a od té doby klídek [upravil dne 1.6.09 RichVa] Citovat
kalio306 Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 diky za rady a návody idem do toho musim ale najst niekoho kto my tie svetielka potom \"seřidi\" Citovat
Qcko Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Svetla ti nastavia v kazdom normalnom servise:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.