Guest kimi1508 Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 lze vyměnit tachometr s otačkoměrem k 309ce s tachometrem s hodinami?ma ten motor nějakou zasuvku? Citovat
fante Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Palubovka vyměnit jde, je třeba ale natáhnout dráty. Alespoň u mé 309/r.v. 87 tomu tak bylo. Je to zapojeném (pohled zezadu) zleva: +12, kostra, cívka, cívka. Který kabel připojit na kterou svorku cívky je třeba vyzkoušet, pokud to zapojíš opačně, neháže to jiskru. Sakra, teď si nejsem nabeton jistý, jestli je to +12 - kostra, nebo naopak. Když, tak mrkni do schématka. Citovat
vix Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 tak, staci ti jenom, aby sis sehnal budik z s otackomerem z dalsi 309. Staci menit jenom budik, tj otackomer, zbytek palubky zustava. Zalezi na tom, co mas za verzi : benzin/nafta ... proste naftovej otackomer ma cerveny spektrum nekde jinde, ze ? Na motoru by melo byt cidlo, melo by byt dokonce nekde za prevodovkou a vetsinou je namontovany (jenom ja mam zaslepku ) no, a popis zapojeni uz ti nekdo popsal Citovat
PESEK79 Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 No to neni az tak pravda,ze staci vymenit budik za budik..Zadni celo je jine na palubce s hodinama a jine na palubce bez hodin..Taky jsem se tak vydrbal.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.