Ericce Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 minimaxa........jo jo jsem s tím zmířen. pač z časti s tím souhlasím, že proti tomu takhle bojuji. ale tech s čočkama by fakt meli nechat jít. i když nemají automatickou regulaci výšky. vždyť ta se i tak nenastavuje pořad počas jízdy. má to také jenom nejaké 3 nebo 4 urovne a podle toho jak vuz naložíš tak je sklopí. jenže školeny PSR sji myslím že se to nastavuje pořád na každé jámne nebo houpaku na silnici :potlesk Citovat
ThorR Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 S tim testem ze se cocka musi hybat je fakt blbost, ne kazde xenony to maj. Treba tatovo passat s origo xenonama taky zadny test nedela a homologaci ma, takze to je pak na spravni rizeni, ktere by urcite vyhral. [upravil dne 3.6.2009 ThorR] Citovat
Kvasky Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 jo taky jsem slyšel, že potom už jdou i v ČR. Doufám, že se mi to vyhne... HID nemám, ale mám bi-xenon od Osramu. No zatím jsem měl štěstí Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Třeba tady: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=41012&sid=f09dceec185e36f08ceeba5a63bba287 Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Aj originál xenón je HID. Pre tých čo nevedia je to High Intensity Discharge čiže pricíp tvorby svetla výbojom, ktorý je rovnaký či u origio, či u prestavbových sád. Citovat
Burisek Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 no mě odešel jeden balast tak mám již origo výrobu H7:D ale nedá se to srovnat,xenon je xenon..... a poliši mě kolikrát zastavili a nic.... akorát že nemám pásy,to byl důvod proč mě stavěli,jinak nic... po ukázání papíru od p.doktorky,mi řekli vpořádku,můžete jet..... Citovat
Marlin Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 jinak co sem cetl, tak starsi auto co maji origo xenony, resp prvni co mely xenony (pocatek 90tych let) tak nemely oostrikovace ani automaticke nastavovani svetel. Takze tohle je neprukazne ze to musi byt. A mam piocit ze je dokonce nejak opora v zakone ze vozidla pred rokem vyroby 98 nemusi mit automaticke nastavovani svetel a ostrikovace. Citovat
jarco623 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 a nieco take dat na auto by to bolo lepsie? cisto cocka z xenonovou ziarovkou a svietiaci kruzok nezapinat!! http://www.el-diablo.sk/product_info.php?products_id=1754&osCsid=b32f5vljtcmg4gf1pu7stsh073 Citovat
Ericce Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 jo tak to by už bylo lepší. ješte zehnat nárazník z ostrikovačmi, dát záslepku místo regulátoru výšky světel a je to Citovat
Hauke Ivo Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Marline, auta ne vyrobena, ale homologovana, si vem Octavia I taky ma xenony a nema automatickou regulaci svetel ;-) Takze tvoje Kissa je z obliga :-D Citovat
Burisek Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 nj to zní zajímavě.... jen mi chybí ta čirá optika Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.