Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přestavba xenonových sad HID na původní žárovky

Recommended Posts

Odesláno

minimaxa........jo jo jsem s tím zmířen. pač z časti s tím souhlasím, že proti tomu takhle bojuji. ale tech s čočkama by fakt meli nechat jít. i když nemají automatickou regulaci výšky. vždyť ta se i tak nenastavuje pořad počas jízdy. má to také jenom nejaké 3 nebo 4 urovne a podle toho jak vuz naložíš tak je sklopí. jenže školeny PSR sji myslím že se to nastavuje pořád na každé jámne nebo houpaku na silnici :potlesk:potlesk

Odesláno

S tim testem ze se cocka musi hybat je fakt blbost, ne kazde xenony to maj. Treba tatovo passat s origo xenonama taky zadny test nedela a homologaci ma, takze to je pak na spravni rizeni, ktere by urcite vyhral.

[upravil dne 3.6.2009 ThorR]

Odesláno

Aj originál xenón je HID. Pre tých čo nevedia je to High Intensity Discharge čiže pricíp tvorby svetla výbojom, ktorý je rovnaký či u origio, či u prestavbových sád.

Odesláno

no mě odešel jeden balast tak mám již origo výrobu H7:D ale nedá se to srovnat,xenon je xenon..... a poliši mě kolikrát zastavili a nic.... akorát že nemám pásy,to byl důvod proč mě stavěli,jinak nic... po ukázání papíru od p.doktorky,mi řekli vpořádku,můžete jet..... :roker

Odesláno

jinak co sem cetl, tak starsi auto co maji origo xenony, resp prvni co mely xenony (pocatek 90tych let) tak nemely oostrikovace ani automaticke nastavovani svetel. Takze tohle je neprukazne ze to musi byt.

A mam piocit ze je dokonce nejak opora v zakone ze vozidla pred rokem vyroby 98 nemusi mit automaticke nastavovani svetel a ostrikovace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...