Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi mam p 306 1,4 , 55kw, r.v.95, Kolisaji mi otačky a při zahřati to nějak chcípe a dusí se. Napadlo mě že to muže dělat potenciometr škrticí klapy. Mam ho vymontovany a je nějak prodřeny. Myslíte že to je tím? Děkují za každou radu.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

nechci zakladat nove tema..je jich tu uz tak dost na tema chcipani a kolisani otacek tak doufam ze to tu jeste nekdo otevre.

muj problem....po strartu spadnou otacky a chcipne..trikrat ctyrikrat potom uz to drzi...jednou se mi to stalo i po vyrazeni...prvni jsem myslel ze baterie..ktera zlobila uz loni ale to tak ze motor nesel natocit...ted natocit de ale chcipne..takze podle vsech moznych rad vidim ze asi krokovej motorek.

dotaz...kde ten krokac hledat a jak na nej pri demontazi, cisteni a montazi tak abych nedok*rvil nic dalsiho?? :)

PS: foto napovi :D

Odesláno

motorek je umístěn zezadu na sáni vadou k němu 2 hadice a jeden 3-pinový konektor drží v takovém gumovém silentbloku. vytáhnout jde s trochou šikovnosti a umět se tam nějak dostat dobře. Jínak demontáž také neni mov těžký jen odpackovat tam ty packy (nejdřív si poznač vzájemou polohu díků) s dundáč ten kryt dolů, a pak už jen čistit.

Odesláno

2 jack306: diky o weekendu se na to vrhnu..mozna i s fotakem at je trochu sranda :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

2 jack306: diky o weekendu se na to vrhnu..mozna i s fotakem at je trochu sranda :)

Ještě je jedno řešení krokový motorek ven a máš pokoj !! :D

• O 5 týdnů později...
Odesláno

mam taky nekdy problem s volnobeznyma otackama, nekdy zacnou litat v v rozmezi 1000-2000ot/min. (nemam otackomer tak nevim presne) a prad nahoru a dolu, ale nikdy motor nechcipne a ani se nedusi....kdyby nekdo vedel tak pleas napiste nejake nazory na to, dik ....mam 405, 1,4 r.v.93 55KW (TU3MC)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...