AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Čo ti ako DNS server vypíše ihneď po reštarte a keď dáš opravu sieťového pripojenia príkaz ipconfig /all Nemenil si žiadne nastavenia v modeme? Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Když dám opravu, tak se nic nezmění.... Kde najdu to, co mi vypíše DNS? Žádné nastavení modemu jsem neměnil, nainstaloval jsem LAN-driver a mohl surfovat.... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Spusti príkazový riadok a príkaz IPCONFIG /ALL hneď po reštarte a po diagnostike pripojenia. [upravil dne 1.6.2009 AnotherOne] Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Když to spustím, tak to hned zmizí.... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Spusti príkazový riadok z menu štart a v ňom to napíš. Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 přesně to jsem udělal, napsal, problikne černý okno a hned zmizne... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ako zmizne - aj celý ten príkazový riadok??? Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Jakmile ten příkaz potvrdím, tak příkazový řádek zmizí, problikne černé okno a toť vše... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tak skús štart/spustiť a zadaj príkaz cmd otvorí sa príkazový riadok a napíš to v ňom. Alebo ak máš total commander tak príkaz zadaj v ňom ale odklepni ho shift+enter nie len samotným enterom. Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Super, total commander vyšel. Takže v událostech bylo toto: Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Je to presne to isté. Vyzerá to, že blbne samotný modem alebo kábel. Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Hm, taky mi to připadá jako modem... Ale do reinstalu to fungovalo normálně. Ovladače modemu jsem původně neinstaloval, páč si myslím, že není třeba. Když jsem to ale potom zkusil, tak to stejně vyhazuje nějakou chybku... Jsou tam bohužel jenom čtverečky... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Čo to je za modem, ako je pripojený k pc? Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Je to Motorola a je připojený přes síťovou kartu. Citovat
enikybeniky Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 Napadá mě: nemělo by být něco v řádku v tom černym okně u \"Prípona DNS podle připojení\"? Já jenom, že když si to vyjedu v práci, tak tam něco je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.