Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

O víkendu jsem měnil výfuk a dal jsem tam výfuk bosal. Má to hroznej zvuk. Hodně lidí mi řeklo, že ho mám děravej. Nevíte v čem by mohl být problém?

Děkuji

Odesláno

No počítej s tím, že nový výfuk je méně zanesený než starý od karbonu, ale vidím stejný problém ve spoji. Nikde jinde mne nic nenapadá. Jedině že by v něm nebyly žádné přepážky a byl ve vnitřku úplně prázdný....tzv. zmetek

Odesláno
Původně zaslal: Danny88

Ahoj.

O víkendu jsem měnil výfuk a dal jsem tam výfuk bosal. Má to hroznej zvuk. Hodně lidí mi řeklo, že ho mám děravej. Nevíte v čem by mohl být problém?

Děkuji

Bosal dela v pripade zadniho dilu dirku na strane spoje se stredni casti kvuli vytekani kondenzovane vody a proto to ma trosku jiny zvuk. Taky mam Bosal :super

Odesláno

tak to nevim, to ti neporadim. Snad jen vlezt pod auto a zjistit, jestli to nekde nefouka ve spoji nebo ve svaru toho zadniho dilu, taky jsem to uz resil, bylo to spatne svarene z vyroby

Odesláno

Podle me to bude ufoukavat ve spoji, kdyz sem menil vejfuk otcovi na VW tak to s novym rvalo min ale porad to nebylo ono, tak jsem to odvez znamymu do servisu, ten shodil vejfuk pryc namazal to specialni pastou, ktera utesni spoj a teplem vytvrdne, hodil tam zpatky tlumic a vse OK

• O 3 týdny později...
Odesláno

No ja som menil cca pred rokom. Kúpil som nejaký polský (ževraj dobrý až super) a už je deravý. A taktiež od začiatku mal taký divný zvuk ako keby bol vykuchaný.:bacha

kuk

[upravil dne 15.6.2009 PEUGEOTIK307]

Odesláno

Tak dnes som obvaril pôvodný originálny výfuk (ešte že som ho nevyhodil:mrk) a zajtra ho idem nahodiť.

Pôvodný bol totižto z ušľachtilej ocele, iba vonkajší obal bol z poziknovaného plechu.

Je trochu ťažší, ale zadara.

Na Felde som takto obvaril výfuk a ten jazdí dodnes. A teda ten bol totálne zhrdzavený.

[upravil dne 19.6.2009 PEUGEOTIK307]

Odesláno

Hmm tak to bude asi normální, já jsem teď měnil na své 406 výfuk. Byl tám origo a už mě nebavilo ho pořád vařit a tak jsem koupil bosal a musim říct, že je to hlučnější než origo, je to prostě jiná konstrukce, zřejmě malinko ošizená, taky to má tu drenážní dirku. Příště bych asi zkusil spíš walker, nachá se sehnat za podobnou cenu. Jo a jinak spojema to neni, při montáži jsem je přetěsnil pastou od bosalu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...