Edison Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Mám pocit, že tam bude všechno uvnitř BSI. Takže by se asi musel odpojit dešťák, drát od příslušné polohy páčky připojit na příslušný kontakt časáku a kontakty na příslušný drát, asi na trvalý pomalý chod... Jak říkám, kouknu na škodovácký schema. Bohužel nemám schem P406 páčky. :-( Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 :xvulHmm...mna by zaujimalo preco by dakto chcel vymenit senzor za cyklovac, nejak nevidim dovod [upravil dne 28.5.2009 Y2K] Citovat
Edison Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Já ten důvod vidím. U megana se třeba aspoň v pěti polohách dá nastavit jeho citlivost, což u P nejde. A já mám cyklovač taky jen pevný, proto o tom přemýšlím, jak to předělat na paměťák. U feldy to chodilo pěkně a vcelku mi to vyhovovalo. Pezmožnosti nastavení to nějak není ono. Citovat
Meldik Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Y2K:......ja ho mam taky a popravde taky bych radsi cyklovac....me sterace stiraji, pri nizke intenzite deste vetsinou moc.....ze se az drou po skle............... Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ale to je otazka asi cyklovaca pevneho a cyklovaca s pametou. Lenze nechapem preco menit senzor, ktory pracujem sam na cyklovac Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Takze ak to chapem spravne, pre vas je lepsie stale tukat do intenzity cyklovaca a prepinat to ako nechat zapnutu automatiku ktora mozno aj stiera viac (ci menej) ako ma? Lebo ja mam senzor a nemozem sa stazovat, prave naopak, siel som na octavii asi 500 km za dazda ktoreho intenzita sa dost menila. A skoro ma porazilo co som stale menil ten cyklovac, najradsej by som to bol vtedy rozbil. Zlaty senzor...preto sa na to pytam Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Aj keda asi zrejme je pravda ze by mohol mat ten senzor viac rychlosti ako dve Citovat
Meldik Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 jj je to presne v tom, ze je maly pocet rychlosti... Citovat
oddie Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Senzor je dementní a akorát tak pro zlost, na rozdíl od plynule nastavitelného paměťáku. PROTO. Na paměťáku vůbec není třeba pořád něco nastavovat, a i kdyby, je to vždycky jen jedno ťuknutí. Na rozdíl od téhle hrůzy, kterou musím co chvíli vypnout. Jak mi jinak to auto vyhovuje prakticky ve všem, tohle mě na něm vrcholně se*e. A to natolik, že při slabém dešti raději těch á 20s dávám setření manuálně, než nechat tenhle sráč zapnutej. Citovat
Edison Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Senzor má tolik rychlostí, kolik jich je na páčce. Víc, než sepnout příslušný výstup toho neumí. Ale jeho základní funkcí je sepnutí na setření. Citovat
Edison Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Tak jsem pročetl nějaký linky z gůglu... S tím cyklovačem je to zajímavý. U některých aut (opel, P206...) to jde opravdu jen výměnou relé. Tak o tom velmi silně uvažuji taky. Nemáte někdo fotku s umístěním tohoto relé na mym autě? (jen to najít, vyndat a prozkoumat před tím, než to koupím, je tak na den práce a to se mi nechce. Jistě je tu někdo, kdo ví, jak to tam vypadá). Jinak ve schematu je páčka stěračů jen jako krabička bez kontaktů, na feldu jsem schemata nikde nenašel, ačkoli jsem je tu tutově měl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.