Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau všem,

neměl ste někdy někdo problém s nastavováním sedačky u 405ky, mám na mysli nastavování po kolejničkách dopředu dozadu ? Zní to až neuvěřitelně, ale mě se tam něco podělalo a nejde mi štelovat sedadlo, největší sranda potom je, že mi sedačka zustala úplně v zadu a jelikož měřim asi 173cm, tak z těží došáhnu na volant, ale už ne na pedály, a se sedačkou ani nehnu ... ;)

hříbě

Guest vecernicek605
Odesláno

zadny problem, i po te dlouhe dobe to porad funguje dobre, mozna se dostala nejaka prekazka do kolejnice, casto mi neco pada do mezery mezi sedadlem a ruckou, pokud jde pritahnout packu pod sedadlem k pohybu po kolejnici, tak tam asi bude nejaka prekazka

Odesláno

tak tak....asi se něco seklo v kolejnicích....pokud to jde tak vytáhnout sedadlo a ty kolejnice vyčistit..popřípadě se podívej jestli tam nemáš něco z ohnutý.........jinak sedačky mi taky dobře fungují..žádnej problém

Odesláno

zober si pomocnika, zatiahni za tu paku, ktora sa taha ked sedadlom hybes, a nech ju asistent skusi zozadu poriadne nohami potlacit, ja som to uz raz tak robil:)

Odesláno

uz sem to vyresil, ono se mi to podelalo v noci, takze sem tam poradne nevidel, musel sem s ti jet jeste asi 100km - fakt parada ;) ale pak sem na to kouknul ve dne a byla tam na jedny strane vypadla ta tycka - ta tycka, kterou, kdyz clovek zvedne, tak pak jezdi sedacka po kolejnicich, tak na strane proste byla vypadla, nevim proc, pravda, ze sem pred tim delal neco u pedalu a tam se blbe leze, tak sem o ni mozna nechctene nejak zavadil ...

hribe ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...