Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty vole škoda jak cyp:( .Jinak osobně sem se včera připletl do řetězovky,ale byl sem první,přede mnou odbočovalo auto do leva ku baráku za ním stál ještě jeden borec a stáli sme tam celkem dlouho.Baba za mnou to nějak nevykutila a začla pozdě brzdit tak na to dupla a kámoš za ní už to taky nestačil a posunul jí do předu.Měl sem štěstí,že už sem se rozjížděl takže sem to neschytal na plno a nebylo to ve velké rychlosti,tak mám asi o 1 cm nebo možná ani to ne posunutý výfuk směrem do předu,trošku potlačený a poškrábaný zadní nárazník a kufrové dveře se hůř otvírají a zavírají,ale to se vyšteluje zámkem.Jinak nikomu se nic nestalo.

Odesláno

Tak se na to koukl karosář a kastla je v pořádku.Jsou to jen plechy,plasty a ohlé rameno.Jeho odhad 15-20 000 za oporavu i s lakem.Už jsem obvolal pár vrakovišť a zítra jedu pro nárazník.Zbytek se ještě pokusím sehnat.Jinak kdyby jste někdo věděl,kde koupit levně H7 světlo levé,dejte sem please odkaz.

Odesláno
Původně zaslal: ladosak

Mikro spánek, a pak makroboule

ještě že to nedopadlo hůř.

Já být tebou tak bych asi neprodával a spravil si to.

TAK TAK! ked je to len do 20 000 korun!!!

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Je rozhodnuto,nic se neprodává auto se bude spravovat.

Opakuji po předřečnících: Nejde li o zdraví a o život - nejde o nic! Ale držím palce, ať se oprava vejde do odhadu!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak auto už je provozuschopné a dneska vyrážím za lakírníkem.Zatím jsem dal do opravy 6000kč(blatníky,nárazník,rameno,práce za odstrojení,pověšení a klempířinu).Lak vyjde tak na dalších 6000kč.Sehnal jsem lakírníka co stříká díl za 1500kč.

Odesláno

jou to je dobra cena za dily...jen na lakyru bacha...cena treba dobra ale aby prace byla taky good,jinak byhc ho:bacha:-D

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Tak auto už je provozuschopné a dneska vyrážím za lakírníkem.Zatím jsem dal do opravy 6000kč(blatníky,nárazník,rameno,práce za odstrojení,pověšení a klempířinu).Lak vyjde tak na dalších 6000kč.Sehnal jsem lakírníka co stříká díl za 1500kč.

To jsou lakýrnické práce za cenu, o které si můžu v Praze jen nechat zdát :grr Většinou je typické ,že lakování je několikanásobek ceny dílu :(

Používání vodou ředitelných materiálů vytáhlo ceny ještě výš :grr

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, teď řeším něco podobného na RENAULT CLIO II - rána na levou stranu = haubna, levý blatník, přední nosník, závěs levého kola, maska, vana motoru a pževidovka a pak jeětě co se ukáže. Naštěstí nejsou hnuté sloupky. Odhadovaní cena náhradních dílů (převážně z vrakovišť) a práce 50.000 Kč. Ve Tvém případěto bude obdoba. Doporučoval bych opravu, jinak proděláš mnohem víc.

Buď hlavně rád, že se nikomu nic nestalo. \"Náhradní\" (např. noha) noha se hledá mnohem hůř.

Odesláno

Tak jsem dneska sedl a provedl kalkulaci,výsledek zní:7000kč lak,800kč práce karosáře,4300kč díly(2xblatník,rameno,nárazník),1000kč práce kamarád(odstrojení,navěšení,výměna ramene,svaření plastů)>Celkem tedy 13100kč+geometrie.:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...