Dali32 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Tak uz mi prisli zadne cire svetielka domov a teraz rozmyslam ako ich vymenim. Zvladnem vymenu svetiel aj sam alebo to mam zverit niekomu skusenemu? (Mam 19 a nie som moc zrucny ) Ak hej tak mi napiste postup ako na to, a na co si mam davat pozor aby som to nesPackal Dakujem Citovat
Kabul Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 To zvládneš na 100% sám!! V kufru odhrň ten koberec a vysroubuj plastovou matku a svetlo vytlac ven. Vycvakni konektor a světlo je venku. Ani neni na co si dát pozor. Jen neulomit ty plastové kotvy. Sečteno podtrženo na tom neni nic!! Citovat
Fakir Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Přesně tak. Pokud nemáš obě ruce levý, tak to dáš bez problémů. Citovat
buga Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 podla mna prvy krat sa s tym bude hrajkat dlho ) lebo tie plastove kotvy celkom blbo drzia to taktiez prvy krat som sa dost trapil s tym Citovat
Pajka Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 noo nechci se chlubit, ale tatík neměl furt čas mi to udělat, tak jsem se hecla a udělala uplně sama a bez problémů Citovat
buga Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: Pajka noo nechci se chlubit, ale tatík neměl furt čas mi to udělat, tak jsem se hecla a udělala uplně sama a bez problémů Citovat
Dali32 Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Tak som to aj ja zvladol bez problemov.Dakujem Kabulovi za popis,islo to samo,akurat este budem musiet trosku zbrusit z plastu aby tie svetla lepsie sadli,nemam po ruke brusku zajtra dam foto. Citovat
Kabul Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: Dali32 Tak som to aj ja zvladol bez problemov.Dakujem Kabulovi za popis,islo to samo,akurat este budem musiet trosku zbrusit z plastu aby tie svetla lepsie sadli,nemam po ruke brusku zajtra dam foto. Nemáš zač. Citovat
Dali32 Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Tu je slubene foto,auto tymi svetlami \"ozilo\",neviem ako vam ale mne sa paci Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Ja by som vymenil za cire aj tretie brzdove svetlo a hmlovku. Na cervenej karoserii to dobre vynikne [upravil dne 26.5.2009 Gitarista001] Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 mlhovku a treti svetlo doporucuji pouze diodove...ostatni stoji za velkou sračku!!!!! Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: Rejty mlhovku a treti svetlo doporucuji pouze diodove...ostatni stoji za velkou sračku!!!!! V hmlovke vymenis len ziarovku a sklicko? Ak ano posli nejaky link zaujimala by ma ako vyzera ta ziarovka. Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ziarovka je normalni červena.....ja to mam a sviti to pekne na picu..hlavne ma to taku ruzovu barvu a smichanou s normalni zlutou...ted tu prsi fotku udelam zitra... Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: Rejty ziarovka je normalni červena.....ja to mam a sviti to pekne na picu..hlavne ma to taku ruzovu barvu a smichanou s normalni zlutou...ted tu prsi fotku udelam zitra... No chcel som vediet ako vyzera ta ziarovka z diodiek. Ale posli fotku aj tvojho bavoraka. Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 http://www.tuning-car.cz/peugeot-206-led-mlhovka-cervena-leadwind.html ČERVENA S DIODAMA http://eshop.vk-tuning.cz//?p=productsMore&iProduct=774 ČIRA S DIODAMA..ALE TROCHU JINA LIGA... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.