Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak uz mi prisli zadne cire svetielka domov a teraz rozmyslam :myslim ako ich vymenim. Zvladnem vymenu svetiel aj sam alebo to mam zverit niekomu skusenemu? (Mam 19 a nie som moc zrucny :mad: ) Ak hej tak mi napiste postup ako na to, a na co si mam davat pozor aby som to nesPackal ;)

Dakujem

Odesláno

To zvládneš na 100% sám!! V kufru odhrň ten koberec a vysroubuj plastovou matku a svetlo vytlac ven. Vycvakni konektor a světlo je venku. Ani neni na co si dát pozor. Jen neulomit ty plastové kotvy. Sečteno podtrženo na tom neni nic!!:papa

Odesláno

Tak som to aj ja zvladol bez problemov.Dakujem Kabulovi za popis,islo to samo,akurat este budem musiet trosku zbrusit z plastu aby tie svetla lepsie sadli,nemam po ruke brusku zajtra dam foto.

Odesláno
Původně zaslal: Dali32

Tak som to aj ja zvladol bez problemov.Dakujem Kabulovi za popis,islo to samo,akurat este budem musiet trosku zbrusit z plastu aby tie svetla lepsie sadli,nemam po ruke brusku zajtra dam foto.

Nemáš zač.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

mlhovku a treti svetlo doporucuji pouze diodove...ostatni stoji za velkou sračku!!!!!

V hmlovke vymenis len ziarovku a sklicko? Ak ano posli nejaky link zaujimala by ma ako vyzera ta ziarovka.

Odesláno

ziarovka je normalni červena.....ja to mam a sviti to pekne na picu..hlavne ma to taku ruzovu barvu a smichanou s normalni zlutou...ted tu prsi fotku udelam zitra...

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ziarovka je normalni červena.....ja to mam a sviti to pekne na picu..hlavne ma to taku ruzovu barvu a smichanou s normalni zlutou...ted tu prsi fotku udelam zitra...

No chcel som vediet ako vyzera ta ziarovka z diodiek. Ale posli fotku aj tvojho bavoraka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...