GRiMx Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ahojky lidi, chystám se nalakovat brzdiče, protože jsou fakt v hrozném stavu, můžete mi nějak tak říct jak jste to dělali vy. Hlavně mi poraďte jaké barvy použít aby se to za půl roku nezačalo loupat nebo tak ... díky Citovat
309GT Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx Ahojky lidi, chystám se nalakovat brzdiče, protože jsou fakt v hrozném stavu, můžete mi nějak tak říct jak jste to dělali vy. Hlavně mi poraďte jaké barvy použít aby se to za půl roku nezačalo loupat nebo tak ... díky Nedávno se to řešilo v Tuningu,chce to očistit od hrubých nečistot,vem na to ocelovej kartáč,pak důkladně odmastit a nalakovat.Já jsem to asi před svěma lety natíral alkytonem a drží todo dneška,jen po neděli budu dávat jinej odstín:D Citovat
GRiMx Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 nepotřebuju dávat nějakou základní barvu ?? a stačí jedna vrstva ?? Citovat
309GT Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx nepotřebuju dávat nějakou základní barvu ?? a stačí jedna vrstva ?? Chce to víc vrstev,ale základ nemusíš dávat,stačí to dobře očistit a úplně odmastit Citovat
mates306 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Pic, já jsem to pořádně obrousil, odmastil a pak natřel červeným Hemerlitem. Malá plechovka, sice teď nevím kolik toho tam je, ale už s tím natřel 2 auta (brzdiče) a mám ještě půlku. Pokaždé 2 nátěry malým štětečkem . A drží nádherně. [upravil dne 24/5/09 mates306] Citovat
GRiMx Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 stačí to odmastit lihem, ředidlem nebo tak ? Citovat
Dundee Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx stačí to odmastit lihem, ředidlem nebo tak ? Ředidlo nebo techničák stačí P.S.: A pokud to chceš mít úplně echt, udělej to jako Tom406- kompletní repase (včetně opískování brzdičů) Citovat
Qcko Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ja som zhodil z auta co sa dalo, riadne som ich obrusil ako sa dalo, potom odmastnil, striekol zinkovym zakladom a dal 2 vrstvy farby ALKYTON (odtien slonova kost:D), zatial to vyzera super, ale tak budu to len 2 mesiace, no:roll Citovat
Krtek 50 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Zdravím Existují laky ve spreji které jsou přímo k tomu určeny. červený zelený žlutý Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 no natřít to můžeš skoro čímkoli,ofšem je strašně důležitý to pořádně obrousit a odmastit........vřele doporučuju udělat repasi manžetek(opravna sada stoji kolem 150kč na brzdič),protože ta ti zajistí bezproblémový chod brzd. Ja tvrdím,že na prvním místě je 100%funkce a pak až vzled...... Citovat
dzana.m Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: Krtek 50 Zdravím Existují laky ve spreji které jsou přímo k tomu určeny. červený zelený žlutý jo prodavaj se přímo ve spreji stojej kolem 250 kč. na obalu je nakreslenej přímo brzdič Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 daval jsem pred dvema roky stribrny alkyton a vepredu pohoda, vzadu bubny byly jen jednou vrstvou tak uz trochu vyleza rez, ted jsem menil predni brzdice a natiral jsem opet Alkytonem, tentokrat cernym a ty zadni bubny jsou jeste na rade az bude cas, cistil jsem jen dratenym kartacem a smirglem, odmasteni redidlem a pak rovnou Alkyton Citovat
309GT Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: Krtek 50 Zdravím Existují laky ve spreji které jsou přímo k tomu určeny. červený zelený žlutý Prodávají,pravda...kamarád to jednou koupil,já jsem to natíral alkytonem a on lakoval tím sprejem,jemu to vydrželo asi 3měsíce a pak se to začalo loupat,já to mám už hodně dlouho a zatím v pohodě Navíc za ty peníze co chtějí za ten malej sprej jsem koupil ředidlo,šmirgly,barvu a novej štěteček:D Citovat
DENISXXX Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ja je obrousil dratakem,natrel zelenym HAMMERITEM a mam to rok a pul,obcas to umeju a barva drzi Citovat
jan.tesarcik Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 V Bauhausu maly sprej 150,- Mam to 3 mesice, myju je poradne wapkou a zatim bez kazu... ( tri vrstvy ) Citovat
pug Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 ak sprej tak napr Motip Supertherm do 650 alebo do 850st Celzia, ja to mam Alkytonom rovno na kartacom odhrdzeny a cisticom na brdzy odmasteny povrch robil som s tym uz druhe svoje auto. Citovat
Boulik Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 dnes je hezke pocasko tak jsem se nudil a po posouzeni kdyz uz mam konecne litaky tak by to chtelo natrit ty rezave brzdice pred Citovat
Boulik Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Po priznavam barvu jsem chtel trochu jinou nez je barva auticka a to se povedlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.