Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky lidi, chystám se nalakovat brzdiče, protože jsou fakt v hrozném stavu, můžete mi nějak tak říct jak jste to dělali vy. Hlavně mi poraďte jaké barvy použít aby se to za půl roku nezačalo loupat nebo tak ... díky :super:D

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Ahojky lidi, chystám se nalakovat brzdiče, protože jsou fakt v hrozném stavu, můžete mi nějak tak říct jak jste to dělali vy. Hlavně mi poraďte jaké barvy použít aby se to za půl roku nezačalo loupat nebo tak ... díky :super:D

Nedávno se to řešilo v Tuningu,chce to očistit od hrubých nečistot,vem na to ocelovej kartáč,pak důkladně odmastit a nalakovat.Já jsem to asi před svěma lety natíral alkytonem a drží todo dneška,jen po neděli budu dávat jinej odstín:D
Odesláno

nepotřebuju dávat nějakou základní barvu ?? a stačí jedna vrstva ??:D

Chce to víc vrstev,ale základ nemusíš dávat,stačí to dobře očistit a úplně odmastit
Odesláno

Pic, já jsem to pořádně obrousil, odmastil a pak natřel červeným Hemerlitem. Malá plechovka, sice teď nevím kolik toho tam je, ale už s tím natřel 2 auta (brzdiče) a mám ještě půlku. Pokaždé 2 nátěry malým štětečkem . A drží nádherně. :super

[upravil dne 24/5/09 mates306]

post-0-1410960717658_thumb.jpg

Odesláno

stačí to odmastit lihem, ředidlem nebo tak ?

Ředidlo nebo techničák stačí;)

P.S.: A pokud to chceš mít úplně echt, udělej to jako Tom406- kompletní repase (včetně opískování brzdičů):D

Odesláno

Ja som zhodil z auta co sa dalo, riadne som ich obrusil ako sa dalo, potom odmastnil, striekol zinkovym zakladom a dal 2 vrstvy farby ALKYTON (odtien slonova kost:D), zatial to vyzera super, ale tak budu to len 2 mesiace, no:roll

Odesláno

no natřít to můžeš skoro čímkoli,ofšem je strašně důležitý to pořádně obrousit a odmastit........vřele doporučuju udělat repasi manžetek(opravna sada stoji kolem 150kč na brzdič),protože ta ti zajistí bezproblémový chod brzd.

Ja tvrdím,že na prvním místě je 100%funkce a pak až vzled......:papa

Odesláno
Původně zaslal: Krtek 50

Zdravím Existují laky ve spreji které jsou přímo k tomu určeny. červený zelený žlutý

jo prodavaj se přímo ve spreji stojej kolem 250 kč. na obalu je nakreslenej přímo brzdič

Odesláno

daval jsem pred dvema roky stribrny alkyton a vepredu pohoda, vzadu bubny byly jen jednou vrstvou tak uz trochu vyleza rez, ted jsem menil predni brzdice a natiral jsem opet Alkytonem, tentokrat cernym a ty zadni bubny jsou jeste na rade az bude cas, cistil jsem jen dratenym kartacem a smirglem, odmasteni redidlem a pak rovnou Alkyton

Odesláno
Původně zaslal: Krtek 50

Zdravím Existují laky ve spreji které jsou přímo k tomu určeny. červený zelený žlutý

Prodávají,pravda...kamarád to jednou koupil,já jsem to natíral alkytonem a on lakoval tím sprejem,jemu to vydrželo asi 3měsíce a pak se to začalo loupat,já to mám už hodně dlouho a zatím v pohodě:D Navíc za ty peníze co chtějí za ten malej sprej jsem koupil ředidlo,šmirgly,barvu a novej štěteček:D
Odesláno

ak sprej tak napr Motip Supertherm do 650 alebo do 850st Celzia,

ja to mam Alkytonom rovno na kartacom odhrdzeny a cisticom na brdzy odmasteny povrch robil som s tym uz druhe svoje auto.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...