Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

807 a praskání H7 v předních světlech.

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar nazdar.

Jaké máte kdo zkušenosti s praskáním žárovek H7 v předních světlech na 807 ?

Ty žárovky opravdu moc nevydrží a dost často praskají. Zkoušel jsem lacinější i ty dražší ale furt jen kupuju (cca 1 žárovka za měsíc) :(

Máte nějakej tip ?

Odesláno

nanux:

Praskají jen ty H7. Ostatní mi žádná ještě nepraskla. Slyšel jsem že mají problém s H7 i ostatní se škodovkama.

Dneska mi ještě prodejce doporučil ¨odporové drátky¨ co s předřadí před žárovku. Tak uvidím. Používáte je někdo?

Odesláno

Wensdy me taky praskaly, sice ne jedna mesicne, ale me se i 2 za pul roku zdalo dost, tak jsem tam flak xenony a mam po starostech. Vykasli se na zarovky a dej tam taky xenony, lip uvidis a pri tom jak rychle Ti ty zarovky praskaj, se Ti ty xenony cenove vrati rychleji nez si dokazes predstavit. Me ta sada stala 1.700, mam ji tam cca pul roku a nemuzu si to vynachvalit. :D Vice zde:

Odesláno

Pokud se Ti automaticky svetla zapinaji pri startovani v poloze zhaveni, behem startovani zhasnou a pak zase naskoci, zkus je zapinat rucne az po nastartovani. Mne to u minulyho auta pomohlo, predtim mi odchazely po 14dnech. Zarovkam vadi otresy po zhasnuti (startovani = otresy).

Odesláno

Cece, to s tema otresama se mi moc nezda. Dyt si vem, jak se to auto zatrese pri startu, to je spis jen zachveni, nez otres. Pouhym startem podle me 2 tuny zeleza neroztreses tak, aby to nicilo zarovky. Nehlede k tomu, ze kdyz uz, tak pri takove jizde po poradnych kocicich hlavach by se to muselo trast daleko vic nez pri startu. :aut

Jinak pokud by dochazelo opravdu k velkym vibracim auta v souvislosti s otackama motoru, tak bych to odhadoval spis na spatny nebo povoleny silenbloky motoru. :P

Odesláno

No jo, ale na kocicich hlavach jedes uz s rozsvicenymi svetly, kterym otresy tak nevadi ;) No je to jen tip k zamysleni, mne predtim vydrzely zarovky 1-2 tydny (el. byla OK) a potom 3 mesice a vic (nevim kolik, auto jsem po 3 mesicich prodal a Osram Night Breaker drzely). Mozna je to blbost a nahoda, mozna ne.

Odesláno

No me se na zapnuti klicku (na zhaveni) rozsviti vedne jen denni a ty uz pak sviti porad i po startu, takze se potkavacky nerozvecuji vubec. A v noci (nebo ve tme) na klicek take jen denni a az po startu se prene z dennich na potkavacky.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

U Sonaty to prave bylo tak, ze na zhaveni se rozsvitily parkovacky i potkavacky, behem startovani potkavacky zhasly a po nastartovani se zas rozsvitily.

takhle to má i kamarád na Boxerovy.... ale myslím si že by se to mělo rozsvítit až naskočí motor ne ?? Jinak já tam mám xenony,a super.... nic nepraská jak praskávalo,já měnil do měsíce i 3 žárovky,proto ty xenony.... ale ten odpor prý tomu dost pomůže...

Odesláno

Kuci, ale jak tady pisete, 3, nebo dokonce 2 zarovky za mesic, to je fakt narez. Tam musi, nebo muselo jit o zavadu. To fakt neni normalni. Me praskly 2 za pul roku a uz jsem nadaval a sel hledat xenony.

Odesláno

No já měl dříve na chvíli pokoj a pak to zase bylo častěji. A řekl bych že by asi praskaly i ostatní žárovky kdyby bylo větší napětí ale žádnou jinou jsem ještě neměnil.

[upravil dne 25.5.2009 Wensdy]

Odesláno

Tak to musi byt nejaky binec v elektrice, nebo nevim. Kdyby praskaly jen v jednom svetle, tak bych jeste uvazoval, treba o spatne tesnosi, necistotach - to na zarovky take muze mit vliv, ale kdyz to praska v obou, tak to nebude ve svetlech. Jinak prehrivat by se take nemely, pokud ano, tak opet nejspis elektrika. Zarovka je prece i na dlouhy provoz stavena, takze se beznym pouzivanim prehrivat nemuze. Leda, pokud by to byly nejake uplne levne ksunty, tam covek nikdy nevi, ale pisete, ze jste zkouseli i lepsi zarovky, tak to nebude zarovkama.

Wensdy, cece ja bych to neresil, nez nejake patrani po nejakem tom amperu navic, nebo bastleni nejakych odpurku, bych tam radsi flak ty xenony. Ta sada Te vyjde na cenu dvojich lepsich zarovek a mel bys vystarano, xenony nepraskaji vubec a jeste je s nima o hodne lepe videt. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...