Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ty chceš hned RT4 ???? Nestačilo by ti RT3 ?????

Hele pokud bude rozdíl v cenách zanedbatelný, vezmu RT4, ta má harddisk :))

Myslím si že RT5 bude mít nějaký větší disk, rychlejší procesor, bude mít USB konektor pro připojení jak flashky, tak normálního velkého harddisku, možná přesnější mapy, silnější zesilovače... a co já vím :)

Odesláno

Jinak by se mi líbilo sehnat někde ty leštěné plasty jak má faceliftovaná 407 - černé (viz video

), to už bude RT5 :) dá se to někde samostatně sehnat?
Odesláno
Původně zaslal: brade

Původně zaslal: Přema

Ty chceš hned RT4 ???? Nestačilo by ti RT3 ?????

Hele pokud bude rozdíl v cenách zanedbatelný, vezmu RT4, ta má harddisk :))

Myslím si že RT5 bude mít nějaký větší disk, rychlejší procesor, bude mít USB konektor pro připojení jak flashky, tak normálního velkého harddisku, možná přesnější mapy, silnější zesilovače... a co já vím :)

Nemá vždy HDD má i pamětové karty, záleží od typu takže před koupí zjistit:papa

Jinak RT4 nepotřebuje CD čož je velká výhoda a v kombinaci s HDD je i přehrávání MP3.Z paměťových karet nevím jestli MP3 fungují.Ale to je už odpověď pro znalce.Jinak když už upgrade tak pokud to pujde určitě bych šel do RT4:papa

Odesláno

Počkej, to dle mě RT5 nebude, podívej se na screenshoty z webu zavolantem.cz - tam je rádio o mnoho složitější. Tohle si myslím že bude nějaký hybrid

Odesláno

To Přema: Tak s tym celnym sklom si ma dostal. Nechcelo sa mi tomu verit, ale teraz ked som si to pozrel aj na serviceboxe nebude to jednoduche veru. Ci da sa to nejak spravit aj bez toho skla?

Odesláno

Rafko: Nedostal je to holá realita:nevim:nevim.....no nevím....kam by si chtěl ty 2 antény dát tak aby měli signál???? Někde do palubovky??? stačí trošku železa kolem a hned anténa nefunguje.......já naštěstí mám samostmívačku i s tím sklem......

[upravil dne 20-6-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...