Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je dobra hovadina.

Dan sa musi zaplatit do 60 dni od prevzatia auta.

A je vyssia, cez 200 litrov ...

Bud kamarat fetoval, alebo neviem. V oficialnych pravidlach je uvedena 60 dnova lehota, a suma tam bola spominana. Presnu cifru neviem, ale bola nad 200

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

To je dobra hovadina.

Dan sa musi zaplatit do 60 dni od prevzatia auta.

A je vyssia, cez 200 litrov ...

Bud kamarat fetoval, alebo neviem. V oficialnych pravidlach je uvedena 60 dnova lehota, a suma tam bola spominana. Presnu cifru neviem, ale bola nad 200

to mu povdali ked spolu telefonovali. pochybujem ze by ma klamal

Odesláno

Kolega mojho kamosa vyhral tuto Alfu, ma pre nu ist buduci tyzden. Danove povinnosti si ma splnit do konca zdanovacieho obdobia teda 03.2010 myslim. Inak mu ponukli odkupnu cenu priamo v Alfe cca 400 000 Sk.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

V zákone nie je nič o 60 dňovej lehote na zaplatenie dane a nechápem prečo by si to vynucoval organizátor súťaže.

Edit: nič o tom nie je ani v pravidlách. http://sms.markiza.sk/pravidla/kabrioleto

[upravil dne 2.7.2009 AnotherOne]

Nic o zakone som nehovoril :)

Nie je to v pravidlach, lebo tu dan by si mal zaplatit hned. Ked kupujes nove auto, tiez nemusis platit DPHacku az na konci zdanovacieho obdobia, ale hned. Nam pisali, ze je tam 60 dnova lehota.

Naviac, cca 7 - 14 dni dozadu, to bolo aj na markize, kde hovorili, ze maju 60 dni na zaplatenie dane ... tak neviem kde je chyba.

Tu je cennik alfi

http://www.alfaromeo.sk/files/Cennik%20Spider%202009.pdf

Najlacnejsia zacina na nieco malo cez 1 mega ... Tak neviem, preco tak mala dan...

Odesláno

JJ to mas pravdu. Ale neverim, ze by stala o tolko menej :) Jednak to muselo byt v podobny cenove kategorii

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: AnotherOne

V zákone nie je nič o 60 dňovej lehote na zaplatenie dane a nechápem prečo by si to vynucoval organizátor súťaže.

Edit: nič o tom nie je ani v pravidlách. http://sms.markiza.sk/pravidla/kabrioleto

[upravil dne 2.7.2009 AnotherOne]

Nic o zakone som nehovoril :)

Nie je to v pravidlach, lebo tu dan by si mal zaplatit hned. Ked kupujes nove auto, tiez nemusis platit DPHacku az na konci zdanovacieho obdobia, ale hned. Nam pisali, ze je tam 60 dnova lehota.

Motáš hrušky s jablkami.:roll Aj DPH nemusíš platiť hneď keď si štvrťročný plátca. Ide o inú daň, ktorá sa podobne ako daň z príjmu má zaplatiť do 30. marca podľa ročného zúčtovania. Ak by to malo byť 60 dní tak potom je to nad rámec povinnosti vyplývajúcej zo zákona a minimálne by to malo byť vopred v pravidlách, ktoré majú zverejnené aj napr. na vyššie uvedenej adrese. Nemôžu ti to povedať len tak dodatočne aby reč nestála. Ak by to bolo v zákone tak to je iné, ale nie je to tam.

[upravil dne 3.7.2009 AnotherOne]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...