Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli to tady je tak se omlouvam ale o tom jsem nemohl nic najit

Potreboval bych vedet jak vypadaji ve svetlech jestli jsou bile a nebo sviti do zluta protoze shanim nejake zarovky ktere sviti bile a ne do zluta

Diky za odpovedi ;)

Odesláno

čau...hele máte někdo zkušenosti s o těma osramama...já sem si chtěl koupit cool blue do tlumených a nightbreaker do dálkových....a nevim jestli to má cenu když sou takdrahý a lidi říkaj že moc nevydrží..díky za odp.

už nad tim přemejšlym docela dlouho a furt nevim

[upravil dne 21/5/09 kovi306]

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

čau...hele máte někdo zkušenosti s o těma osramama...já sem si chtěl koupit cool blue do tlumených a nightbreaker do dálkových....a nevim jestli to má cenu když sou takdrahý a lidi říkaj že moc nevydrží..díky za odp.

svítí fakt o poznání líp o tom žádná ale kvůli životnosti bych si je už nekoupil, praskly mi obědvě po necelym roce ježdění a aby to stálo zato tak praskly asi dvě minuty po sobě a samozřejmě že v noci:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

a o cem tady celou dobu debatujem ??? :):)

Odesláno

Já měl taky osram a v pohodě,nejdřív jsem je měl na 309 a pak na 306 když jsem u 309 udělal čirou s žárovkama H7 + H1,ale nebyli to nightbreakery ale nějaký jiný,ale taky byli do bíla

Odesláno

Určite je tá životnosť ovplyvnená viacerými faktormi. Synovec ich má v A6 už vyše roka. Ja v 405ke tiež. (H4+H1)Svietia pekne na bielo a výkonovo sa dajú porovnať so 100 W. Jedinou nevýhodou je že sa s nimi horšie jazdí v hmle.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Určite je tá životnosť ovplyvnená viacerými faktormi. Synovec ich má v A6 už vyše roka. Ja v 405ke tiež. (H4+H1)Svietia pekne na bielo a výkonovo sa dajú porovnať so 100 W. Jedinou nevýhodou je že sa s nimi horšie jazdí v hmle.

a ty máš ty cool blue nebo nightbreaker??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...