Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty mas dve lambdy? Je to na jednu,ale to je fuk..

Winco: spatne jsem se vyjadril, misto rezonatoru nechat stredovej tlumic a nahradit kat,vyndanim stredaku se ztrati kroutak (videl jsem par grafu z brzdy na GB webu 206tek).

Odesláno

Dej trubku od svodů až k tlumiči cca 55 - 60 mm trubku na konci podle tlumiče můžeš zúžit nebo zachovat ale nerozšiřovat,rezonátor a podobný blbosti nedávej jen to v autě víc duní bez efektu spíš naopak mám ho tam taky ale brzo pomaže k ledu:D až budeš vyrábět tu rouru tak bych se s tebou spojil jestli by sme se nějak domluvili protože bych potřeboval taky jednu spíchnout:D

Koncovej tlumič bych volil spíš kulatej,hubenější a delší protože ty oválný velký tlumiče strašně basujou(duněj) já si ho budu vyrábět v práci z nerezu sám:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak sems e konečně do toho dal....odstrojuji motor abych ho mohl rozebrat a vylepšit...

Nová spojka sachs,rozvody SKF,odlehčené řemenice,slícované a vyleštěné kanály...dále nove ramena..sehnal jsem DELPHI obě za 3800:aut

nápravy přijdou vyndat a predni zesilit vyvařením:) nalakovat na nějaky křiklavy barvy:-D stabik dostane kratsí tyčky z 306 GTI..je toho moc tedka..ale zatim odstrojuji motor ktery vapada zatim takhle...

vice foto zde: http://rejty206.rajce.idnes.cz/Prestavba_motoru/

jinak dále prodám...Přední brzdiče GTI 266 mm..dám k tomu i desky a kotůče..cena 3000,-

moje kola Keskin KT1 9\"x16\" palcu gumy predni maxxis zadní Falken 215/40...cena 12tisíc...kdyz vylestim límce 15 tis

post-16322-1410961414656_thumb.jpg

[upravil dne 22/12/10 17:34 Rejty]

[upravil dne 22/12/10 19:55 Rejty]

Odesláno
Fuj v té Zimě :o dobře ty

mno je pet stupnu nad nulou..ja su zvyklý..já začínám být už vuci zimne imunní..takhle to vypada tam kde pracuju:-D delam venku plot a blizi se nam kolaudace:-D trosku 50 cm sněhu:-D

post-16322-14109614146956_thumb.jpg

Odesláno
Rejty: nebilo by jednoduchsi dat motor z RC??

70-80 tisic na nabourane RC nemám,budu se opet stehovat a prijde mi lepsi se vrtat v mym motoru:-D mne to bavi:-D a pokud bude narust vykonu taky jaky chceme,tak budu spokojeny..a priste pak muzu vymenit tenhkle za motor RC:-D

nehlede na to ze to v tydnu kdyz sem to nastartoval zabouchalo a chvilku sel z vyfuku černý dým..pak to bylo v pohodě,hydroštely mají zvuk šicího stroje značky NICOLETA:-D a taky kdyz si udelam tenhle motor bude novej.... a taky kdo si hraje nezlobí:)

[upravil dne 22/12/10 20:05 Rejty]

Odesláno

PRODÁM ZESILOVAČ RODEK A 680 6X105 W RMS

jinymi slovy poctivý kus železa!!!!!!

tady náhled jak to vypadá:P

http://ampguts.com/gallery/showphoto.php?photo=6586&title=rodek-r680a-inside&cat=1674

cena 5700,-+ nejaka rozumná domluva je mozna:)sem s ním spokojen..kdybych nesel po jinem smeru uprav necham si ho..ale zmenil jsem priority tak ho nepotrebuju...

Odesláno

fuj stříbrná barva..promiň čakome..ale fakt ne.......nemam 120 tisic najednou:-D tohle budu dělat postupně a bude mne to proste vic bavit:-D a taky chci poridit v blizke době veterána:))) Škoda 1202 pickup:):aut takže asi tak....

cena je v pořádku:)

Odesláno

čéče proc veterána? Nedávno si chtěl koupit oktávku a pak si od ni vycouval stim že nani sereš a radší vrazíš prachy do uprav auta. a ted píšeš že si v blízké době pořídíš veterána:D no já ti nevím byt Tebou seru na veterána a radsi vrazim prachy do uprav 206tky

Odesláno
čéče proc veterána? Nedávno si chtěl koupit oktávku a pak si od ni vycouval stim že nani sereš a radší vrazíš prachy do uprav auta. a ted píšeš že si v blízké době pořídíš veterána:D no já ti nevím byt Tebou seru na veterána a radsi vrazim prachy do uprav 206tky

protože sme meli spartaka a ted za dobrou cenu muzu mít skoda1202 pickup:) skovam ho do haly a az se udela peugeot,tak se vrhnu na stejšna:):super

jinak sem sehnal brzdiče 283 mm z xsara vts i s tehlicema,takze brzdiče už mám:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...