Eon Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Já teď řeším zapsání kol přes Peugeot ČR, ale bude to běh na dlouhou trať.. Pak ti řeknu jak to dopadlo.. Páč jsem byl tady u nás, že to zkusím po známosti zapsat (mé 17ky) a nešlo to. Tak mi doporučil napsat na Peugeot ČR. Tam jsem napsal, poslali mě do nejbližšího autorizáku. Tak tam zajdu a uvidím. Citovat
Rejty Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 tak dalsi a konecne posledni precalounene operadlo na zadni lavici..... Citovat
Rejty Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 a tady smontovane..vyple a s temi vlnami...dneska na ne uz seru...sedacku sem delal dlouho:-D Citovat
Rejty Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 pujdu puga uklidit a pak vam teda spesl udelam fotku kompletni zadni lavice:) Citovat
Rejty Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 tak komplet..uz na to seru.....jako je videt ze jsem se nikdy neucil čalounictví....ale vzdau stejne nikdo nikdy sedet nebude..takze ja sem z toho nadseny a pokusim se to jeste dovypnout,ale s tim rozjebanym molitaqnem pod potahem to bude na piču:( Citovat
peugeot09 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Neblbni, vždyť je to absolutní pecka, tohle já umět, tak si pískám. Moc pěkný to máš. Citovat
Rejty Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 JESTE PREDNI,PAK KOLA VYLESTIT LIMCE,DAT SROUBECKY A STREDY KOL ASIK NA ČERNO..OSTATNE NA STŘECHU PŘIJDE ČERNA FOLIE LESKLA..CHCI JI DLOUHO.... MNO MUSIM JESTE ZADNI NARAZNIK POSTUPNE ROZSIRIT A OPRAVIT LEMY...PLUS PREDNI BLATNIKY VYTAHNOUT A AK LAK MNO...ALE TEN V ZIME Citovat
OK406 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Neblbni, vždyť je to absolutní pecka, tohle já umět, tak si pískám. Moc pěkný to máš. Souhlasím! Citovat
Rejty Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 JINAK DĚKUJI,VŽDYCKY MI TO DODÁ SÍLU NA TOM AUTE PRACOVAT,KDYZ MNE TO OSTATNI ZAVISTIVCI NIČEJ:(fnuk Citovat
KingSpade Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 závistivců se nikdy nezbavíš.............ale jinak máš to hodně dobrý...parádně to ladí s autem..respekt....jinak otázečka...ty bílé kusy plastu vzadu budeš taky čalounit? Citovat
Rejty Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 jasna paka ze budu jen sou trochu slozitejsi tak prijdou az na konec:_D Citovat
Qcko Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Chvalim aj ja, sedacky vyzeraju uzasne, vobec nevadi ze to nie je uplne napnute, hlavne ze to dobre posobi:papa Citovat
Rejty Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 objednal jsem ns tgřechu černou folii:) střecha se obleče do černe:) Citovat
Grlik Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 černá střecha bude good, ješte třeba udělat přední sedačky ne? jakto že jsi se v brně neukazal? Citovat
Brian Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 mas to fakt paradni!!! Nadhernej interier Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.