Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já teď řeším zapsání kol přes Peugeot ČR, ale bude to běh na dlouhou trať.. Pak ti řeknu jak to dopadlo.. Páč jsem byl tady u nás, že to zkusím po známosti zapsat (mé 17ky) a nešlo to. Tak mi doporučil napsat na Peugeot ČR. Tam jsem napsal, poslali mě do nejbližšího autorizáku. Tak tam zajdu a uvidím. :)

Odesláno

tak komplet..uz na to seru.....jako je videt ze jsem se nikdy neucil čalounictví....ale vzdau stejne nikdo nikdy sedet nebude..takze ja sem z toho nadseny a pokusim se to jeste dovypnout,ale s tim rozjebanym molitaqnem pod potahem to bude na piču:(

post-16322-14109612978806_thumb.jpg

Odesláno

JESTE PREDNI,PAK KOLA VYLESTIT LIMCE,DAT SROUBECKY A STREDY KOL ASIK NA ČERNO..OSTATNE NA STŘECHU PŘIJDE ČERNA FOLIE LESKLA..CHCI JI DLOUHO.... MNO MUSIM JESTE ZADNI NARAZNIK POSTUPNE ROZSIRIT A OPRAVIT LEMY...PLUS PREDNI BLATNIKY VYTAHNOUT A AK LAK MNO...ALE TEN V ZIME

Odesláno

JINAK DĚKUJI,VŽDYCKY MI TO DODÁ SÍLU NA TOM AUTE PRACOVAT,KDYZ MNE TO OSTATNI ZAVISTIVCI NIČEJ:(fnuk

Odesláno

závistivců se nikdy nezbavíš.............ale jinak máš to hodně dobrý...parádně to ladí s autem..respekt....jinak otázečka...ty bílé kusy plastu vzadu budeš taky čalounit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...