Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak ty už si taky low&slow..... I když spíš ty low&fast..... Tak už zase chybím jenom já sakra.....

hele rychle muzu jezdit jen po silnici vedle Labe,jinak se to proste nedá!Ale je to dobře..aspon nebudu platit pokuty za rychlost,kery sem nikdy nedostal:D

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Ale je to dobře..aspon nebudu platit pokuty za rychlost,kery sem nikdy nedostal:D

Já jo, jednou. :) Někdy to zkus, je to príma. :D

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

len aby si to teraz nezariekol.. :P

(tu kde byvam nemerali snad nikdy, no teraz dostali laserovy radar, tak su na kazdom kroku.. ako male deti, ktore dostanu novu hracku.. :P)

tak ja jsem měl moznost vyzkouset si ten radar:-me to bavilo...rikam si tady mas ty sraci..a jel 82 na vesnici,,tak ho kamos hnedka osolil:-D:D

Odesláno

ale ale aleee.. takze ty tak zakerne? :D :D

no po dedine to akceptujem :) ,predsa len kdekolvek a kedykolvek moze na cestu vyskocit nejake male dieta.. ale tu medzi dedinami by merat predsalen nemuseli.. za den tu neprejde nejak extra vela aut.. a okolo cesty su tu len polia.. :P

Odesláno

ale je pravda ze mne jednou na dalnici chytli polisis....asi nemerili jen me zastavili u kraja a zbuzerovali me za to ze sem sem jel 200:-D

Odesláno

no vidis to.. keby si mal taky motor ako ja, tak ta za nic taketo nedodrbu.. :D :D

promin za rýpavý prispevek..ale vysavačom nejezdím:-D

Odesláno

máš něco proti malejm obsahům???? asi ti večer obejdu auto hele:D:D doufám že se tam objevíš dneska chci to vidět....

jojo už od 6ti tam budu:)nic proti malym obsahum nemam,jen pokud nemaji turbo tak to sou vysavače:-D

Odesláno

že ty tam máš turbo jako...... (a mluvim teď ne za půl roku):P:P jj já tam taky nějak tak dorazim....... musíme bejt zase o něco chytřejší ne od pana s corradem

Odesláno
Původně zaslal: Rejtypromin za rýpavý prispevek..ale vysavačom nejezdím:-D

heh, v pohode..

ja som si nevyberal, bral som co prislo.. ale som rad, ze mam aspon to co mam, a ze to ide.. :papa

Odesláno

že ty tam máš turbo jako...... (a mluvim teď ne za půl roku):P:P jj já tam taky nějak tak dorazim....... musíme bejt zase o něco chytřejší ne od pana s corradem

jo jestli se zas dozvim nejakou hlasku ve stylu ze neni prdel to sestelovat(mysleno stavitelny podvozek)tak se zas poseru smichy:-D

Odesláno

Původně zaslal: Rejtypromin za rýpavý prispevek..ale vysavačom nejezdím:-D

heh, v pohode..

ja som si nevyberal, bral som co prislo.. ale som rad, ze mam aspon to co mam, a ze to ide.. :papa

taky sem mel fabii 1,2 htp v kombi.tak vim jak to jezdi:-Dale dobre sak jen sranda:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...