Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jÁ SEM PRSOTĚ IDIOT..NA VŠE SEM SI DÁVAL POZOR VŠE SEM UTÁHL JAK SE MĚLO, JEN ASI NA TOHLE SEM TROCHU ZAPOMĚL:D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska sem se vrhl na takovou drobnost...Porád mně štvalo jak se mi posunoval koberec pod pedály dopředu(teda mně ne, ale ženě ano a celkem často..:D) tak jsem vyšetřil v práci sadu na připevnění koberce a práce na hodku, protože sem sa slunil u toho aj. a??? super...koberec nacvaklý a drží....zitra postnu foto:P

Odesláno

řeším stejný problém...pořád si posouvat koberce dozadu mě štve :D napadlo mě prostě na tapec přilepit kousek suchého zipu npř tavnou pistolí(je to prasárna, ale účel to splní) a druhou část zipu na posunující se koberec :P

Odesláno

Prodával jsem je, potřeboval sem nutně peníze. Ale ¨¨když sem je sem dal za 3750,- tak mi psali lidi a chtěli ještě slevu, tak sem to vyřešil brigádou:D

Teda tavná pistole..mno fuj..nevratná změna co jestě bude vypadat hrozně.. Ta sada je fakt super. odmontujes sedačku, odcvakneš koberec, prořízneš a nacvakneš.. a hotovo... drži to je to super..nejlepěí je cena- 135Kč s DPH:super

post-16322-14109629959066_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já sem asi smolař roku:D obouvam pneu na zouvačce:D a co...jedna guma mi praskla v boku...dělal sem to snad tisckrát a tohle se mi nestalo ještě:D:D:D mno utěcha je že byli zpuchřelé a čekal sem že se něco posere...mimochodem sháním 1 ventilek na EXIPY:P:P

Odesláno

Nakonec jsem se rozhodl že uatím budem jezdit na plecháčích..protože hliníkáče nenacpu přes brzdiče:D tak musim vymyslet co s tim:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

chtěl sem se zeptat..cio pružiny AP sportfarwerke nebo jak se to píše...snížení 40mm:) to by mohlo byt dobre ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...